Nem találod az igazit? Ezt töltsd le!

Sokak szerint a telefonos társkereső applikációk személytelenek, komolytalanok és csak “egy éjszakás” kalandokra jók. Ezzel szemben a letöltések száma is azt sugallja, hogy egyre többen fordulnak városunkban is a randi appokhoz – felbuzdultunk és csokorba szedtük a legjobb, Pécsett is használható mobilos társkereső programokat!

hirdetés

Tinder – iOS, Android, ingyenes

Amerikában és a nagyobb városokban Tinder-őrület van, lassan pedig egyre divatosabb Pécsett is. Az alkalmazás a társkereső Facebook-profilképét tölti le, és dobja ki az online hálóra. Ezután az alkalmazó beállíthatja, hogy mekkora hatótávolságon belül keresi élete párját, ezután pedig csak pörgetnie kell a képeket, és vagy egy X-et vagy egy szívecskét nyomnia az elé kerülő profilképekre. Ha valakit X-el illetett egy felhasználó, nem kell félnie, hiszen ez a fajta visszajelzés rejtve marad, ám ha a szívecske kölcsönösen érkezik – megkezdődhet a chat. Innentől kezdve pedig a párra van bízva, hogy hová futtatják ki a kapcsolatot!

tinder
a Tinder virtuális társkereső program

Twine Canvas – iOS, ingyenes

Ez az alkalmazás egy átfogóbb képet készít a személyiségünkről, mint az egyszerűbb, profilkép alapján működő Tinder. A Twine Canvas a Facebookba bejelentkezve a nevünket, életkorunkat és az országunkat tünteti fel, majd létrehoz egy profilt, amit kedvünk szerint szerkeszthetünk. Biográfiát és kollázst is feltölthetünk magunkról, mely alapján a felhasználók lájkolni tudnak minket. A hosszas keresgélés után – valamennyi profilhoz vissza is térhetünk ha nem tudunk rögtön dönteni – a program regisztrálja azt, hogy kik azok akik tetszenek nekünk, és mi is nekik, velük pedig bármikor tudunk chatelni. Hasonló érdeklődési kör esetén könnyedén rábukkanhatunk a szerelmünkre – a tervezők szerint.

Carrot Dating – Android, ingyenes

Ez az alkalmazás a készítők szerint garantálja a randit, ugyanis szinte lehetetlen, hogy a kiszemeltek visszautasítanak miket – hogy miért? A Carrot Dating appal nem beszélgetést kezdeményezünk, helyette „megvesztegethetjük” az illetőt ajándékkal, programmal, vagy vacsoraajánlattal. A program telepítése során be tudjuk állítani a várost is, ahol a szerelmünket keressük, a képekre rákattintva pedig ki tudjuk választani a “zsarolóeszközünket”. Az ötletgazdák szerint senki sem tud ellenállni, ezért kiemelten ajánlják olyan felhasználóknak, akik a való életben sok visszautasítást kapnak.

Carrot dating
A piacot mára már elárasztják az online társkereső applikációk

Glimpse – iOS, ingyenes

Ez az alkalmazás az iPhone gazdáknak keresi az igazit. A Tinderhez hasonlóan lokáció alapján tudunk keresni, ám a Facebook-profilképpel ellentétben a program az általunk készített instragramos fotókból készít montázst. Sajnos ezt az alkalmazást nem tudjuk használni, ha nem vagyunk Instagram rajongók és aktív felhasználók, ám az sem előnyös, ha csak a reggelinket és a kutyusunkat fotózzuk, hiszen ebből az ellenkező nem nem fogja megismerni a személyiségünket.

Coffee meets Bagel – iOS, ingyenes

A Coffee meest Bagel a tervezők szerint a hölgyek kedvence. Ezzel az applikációval hosszas – 24 órás – gondolkodási időt kap a felhasználó, vagyis a részletes profil alapján egy napunk van arra, hogy eldöntsük az adott illető-e az, aki nekünk kell. A rendkívül ötletes alkalmazás egy privát chatszobába dob abban a pillanatban, ahogy a kiszemeltünk visszaigazol, hogy neki is tetszünk! Egy idő után az alkalmazás még arra is „figyel”, hogy kik tetszenek nekünk, így az idő előrehaladtával a program a szerinte hozzánk legjobban illő személyt dobja ki először. Tehát nem sokat kell tennünk, az alkalmazás megtalálja nekünk az „igazit”.