Nézz körbe Barbie-nál!

Fotó: Fabrizio Bensch / REUTERS

Életnagyságú Barbie ház nyílik Berlinben. A látogatók ehetnek, ihatnak és öltözködhetnek majd az 1.400 négyzetméteres rezidencián.

hirdetés

A pink épületegyüttes elsőre kicsit sokkoló lehet, de valószínűleg nagyot kaszálnak majd az ötletgazdák. A Mattel (a Barbie babákat gyártó cég) és EMS Entertainment ugyanis több millió kislány álmát valósította meg azzal, hogy megépítette a rózsaszín játékparadicsom életnagyságú mását.

Az 1400 négyzetméteres házat a földszinttől a padlásig bejárhatják a Barbie rajongók. Megnézhetik a nappalit, a hálószobát, felpróbálhatják a szőke szépség ruháit, a konyhában pedig akár játék cupcake-eket is készíthetnek – írja a Yahoo.com. Sőt, a szomszédos rózsaszín kávézóban megkóstolhatják az igaziakat is.

Ugyanilyen Barbie Dreamhouse nyílt Floridában is, ezt már birtokba vették a látogatók. A pink házikót kevesebb mint egy év alatt építették fel, majdnem 10 kilogramm csillámpor és csaknem 400 liter rózsaszínű festék felhasználásával. A házban több száz Barbie baba, különböző emléktárgyak, Barbie barátai, családja és természetesen Ken fogadja a rajongókat.

A floridai paradicsomot szülinapok zsúrokra is kibérelhetik, a lányok részt vehetnek modell-képzésben, smink és frizura tanácsadásban és kiválaszthatnak egy ruhát is maguknak.

A sajtó bejáráson készül fényképek:

 

Így néz ki az álomház kívülről/Fotó: Fabrizio Bensch / REUTERS

 

 

A gardrób…/ Fotó: Fabrizio Bensch / REUTERS

Neked hogy tetszik a Barbie-ház?

Eredmények

Loading ... Loading ...
A konyha is rózsaszínben úszik…/ Fotó: Fabrizio Bensch / REUTERS

 

Belépéskor már Barbie babák köszöntik a látogatókat/ Fotó: Fabrizio Bensch / REUTERS