Ők Pécs bálványai?

Beismerik vagy nem, sokan imádnak az Instagramon szörfölni, celebek képeit csekkolni és pörgetni a fotókat. Persze rendkívül inspiráló tud lenni egy izgalmas személy követése, talán még a borzalmas időt is el tudja feledtetni, ha valami jó bejegyzést találunk. Összeszedtük, kik a legnépszerűbb Instagramozók Pécsett. 

5. Bélavári Zita, Beck Zoli, Weisz Fanni

Az általunk is igen  kedvelt Bélavári Zita esküvői ruha tervező, profilja lélegzetelállító. Zita „csak” 489 követővel büszkélkedhet, bár szerintünk többet érdemelne gyönyörű ruhakölteményei miatt. Az ötödik helyen végzett a 30Y frontembere, Beck Zoli is, neki 680 követője van, amin szintén meglepődtünk. Valószínűleg azért, mert nem posztol olyan sűrűn, mint ahogy azt rajongóként elvárnánk. Végül Weisz Fanni, Pécs Város Arca, jótékonysági nagykövet került fel az ötödik helyre, aki buzgón frissíti profilját aranyos képeivel.

Bélavári Zita

4. Wolfie_mc, 9218 követő

Wolfienak, vagyis Farkas Rolandnak, a Punnany Massif frontemberének közel tízezer követője van, gyakran posztol, legutóbb például barcelonai kiruccanásáról tett közzé néhány felvételt. Szerintünk Wolfie profilja szórakoztató, ruhái igen stílusosak, néha pedig becsúszik néhány humorbomba is a posztok közé.

Wolfie

3. Dedmani, 11 800 követő

Dedmani, vagyis Halott Pénz, azaz Marsalkó Dávid sem reklamálhat a kevés követő miatt. A pécsi énekest csaknem tizenkétezren követik. Dávid sűrűn posztol képeket, nem csak a koncertjeikről és a csapatról, de vicces baráti felvételeket, és inspirációs képeket is megoszt rajongóival. Humora miatt nekünk az ő profilja tetszik az egyik legjobban.

Dedmani

2. Pintér Marianna, 12 500 követő

A pécsi playmate, egyben az Éden Hotel egyik “sztárja” több ezer követővel büszkélkedhet. Nem csoda, hiszen a hölgy rendszeresen közzé teszi bikinis fotóit, és gasztroélményeit. És többet talán nem is kell mondanunk….

Pintér Marianna

1. Jakabos Zsuzsi, 14 900 követő

Talán nem meglepő, hogy a helyi születésű szexi úszónő Instagram-profilja az egyik legnépszerűbb a pécsiek körében is. „Zsuzsubell”-t, vagyis Jakabos Zsuzsannát jelenleg több mint 14 900-an követik, nem véletlenül, hiszen a sportoló 2-3 naponta izgalmas poszttal látja el a falát. Gyakran teszi közzé versenyeredményeit. Íme egy kis montázs, ha valaki esetleg nem értené népszerűségét.

Jakabos Zsuzsi

[box title=”Ajánljuk!” box_color=”#3371bd”]

Persze ezek a sztárok, hírességek rendkívül izgalmasak tudnak lenni, de érdemes körülnézni kevésbé népszerű profilok között is. Imádjuk például a Varázslat Cupcake & Coffee Instagram-oldalán a rengeteg macaront és süteményt, az Insta_Pécs profilján a városról készült felvételeket (bár ők aligha frissültek mostanában, ezt kicsit hiányoljuk!) a Zsolnayporcelain instáján a gyönyörű vázákat és kézzel készített csodákat és a Dudás-Hajas Szalon oldalán a trendi frizurákat. A Mecsekszabolcsi Egyesületnek pedig segítsünk, mert érdekfeszítő profiljuk ellenére csupán egy követőjük van![/box]

Hirdetés