Pécs legszebb lányai

Csaknem nyolcvan nevező közül két előválogató után választották ki Pécs hat legszebb lányát múlt hétvégén. A végső döntőbe jutott tizenkét hölgy a 30. Pécs Expo kifutóján vonult végig a tizenkét főből álló zsűri és a közönség előtt. Íme a felnőtt kategória három dobogósa!

hirdetés

pécsszépe

[box title=”3. helyezett – Nagy Eszter Leila” box_color=”#f0519d”]Mióta vagy jelen a szépségiparban? Korábban is versenyeztél már koronáért? 

Idén februárban fejeztem be egy modelltanfolyamot és azóta részt vettem pár kisebb divatbemutatón, de az érettségi miatt mostanában nem volt időm fotózásokra járni. Szépségversenyen eddig még nem indultam, de most nagyon megtetszett, ezért szeretnék nevezni más versenyekre is.

Milyen volt végigvonulni a kifutón?

Imádom a csillogást és a szép ruhákat, emellett lételemem, hogy a középpontban legyek. Úgy éreztem magam, mint egy hercegnő, egyelőre fel sem tudom fogni, hogy dobogós lettem.

Hol lehet találkozni veled a hétköznapokban?

Mostanában otthon vagyok, készülök a szóbeli érettségimre, ami két hét múlva lesz. A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karára jelentkeztem gazdálkodási és menedzsment szakra, de az iskola mellett szeretnék a modellkedésre is időt és energiát fordítani. [/box]

Nagy Eszter Leila
Nagy Eszter Leila

——————————————————————————————————————————————–

[box title=”2. helyezett – Schneider Evelin” box_color=”#c0cf87″ title_color=”#ffffff”]Mióta vagy jelen a szépségiparban? Korábban is versenyeztél már koronáért? 

Több portfólió is készült már rólam, de szépségversenyen eddig még nem vettem részt.

Milyen volt végigvonulni a kifutón?

Először furcsán éreztem magam, majd a próbák alatt lassan megszoktam. Úgyhogy a versenyen már magabiztosnak éreztem magam, remek volt a hangulat. A végeredmény pedig különösen boldoggá tett, sosem gondoltam volna, hogy egyszer én lehetek Pécs második legszebb lánya.

Hol lehet találkozni veled a hétköznapokban?

Az alakom és az egészségem megőrzése érdekében sokat sportolok, hetente négyszer konditeremben edzek. A napjaimat egyébként egyelőre az iskolában töltöm, a Pécsi Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskolában tanulok, jövőre fogok végezni, de azt még nem tudom, hogy merre tovább. [/box]

Schneider Evelin
Schneider Evelin

——————————————————————————————————————————————–

[box title=”1. helyezett – Bubenkó Melinda ” box_color=”#658cf6″]Mióta vagy jelen a szépségiparban? Korábban is versenyeztél már koronáért? 

2006-ban vettem részt először szépségversenyen, a Komlóért Expón a megye szépe választáson. Koronával tértem haza. Ugyanebben az évben indultam a Miss Alpok Adria versenyen is, ahol az elődöntőben első helyezett lettem, a budapesti döntőről pedig különdíjat kaptam.

Milyen volt végigvonulni a kifutón?

Nehéz ezt szavakba önteni, de azt mondom, aki teheti, próbálja ki. Jót tesz az ember önbizalmának.

Hol lehet találkozni veled a hétköznapokban?

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem levelezős hallgatójaként művelődésszervezőnek tanulok, a jövőben ugyanis szívesen foglalkoznék esküvőszervezéssel. A szépségipar területén nincsenek hatalmas terveim, de amíg lehet, szeretnék a külföldi modellszakmában dolgozni. [/box]

Bubenkó Melinda
Bubenkó Melinda
[note note_color=”#ea7b8b”]Ami még volt

A Pécs Szépe választáson tini kategóriában is keresték a legszebbeket, itt a felnőtt nevezőkhöz hasonlóan közel negyven nevező közül választották ki a hat, végül pedig a három legszebb lányt.

A 30. Pécs Expo sikerrendezvénye volt az Anya és gyermeke divatbemutató is. A tizenkét anyuka és gyermekeik öltözékét helyi üzletek biztosították.  [/note]

  • re pepe

    Az első sem érettségizett még. Csak nem a körmei tetszenek?

  • pepe

    A harmadik helyezett lány előbb érettségizzen le aztán álmodozzon,a második mivel vendéglátós-nak tanul jövő nyáron a Siófoki éjszakában láthatjuk ahogy az egyik pulton táncol egy bugyiban,és hát az első helyezett leányzó méltán meg érdemelte a címet okos is szép is mi kell még 🙂