Randizz a Mecsekben!

Budapest után már Pécsett is lehet túrázva ismerkedni a Randi-másképp csapata jóvoltából. Az első vidéki helyszín lesz ezzel a Mecsek, ahol most szombaton indul az első Túrarandi. Mivel az eseményre máris nagy az érdeklődés, várhatóan a jövőben is lesz még ilyen rendezvény nálunk.

hirdetés

Aktívan ismerkedni

A Randi-másképp csapata nagyjából két – két és fél évvel ezelőtt indította első programját, a Bringarandit. Azóta a fővárosban kibővült kínálatuk a Túra-, a Borkóstoló-, a Bowling- és a Társasjátékrandival, vagyis nem csak kültérben, hanem fedél alatt is ismerkedhetnek a jelentkezők. A csapat alapvetése a személyes találkozás varázsa, amit az aktív, eseménydús programok igazán élményszerűvé tesznek, ráadásul sok feszengő, kínos pillanat is elkerülhető a társaság révén.

Hogy működik?

A részvételhez regisztráció és jelentkezési díj befizetése szükséges – ezekre azért van szükség, hogy a komolytalan, otthon a számítógép előtt össze-vissza klikkelgető embereket kiszűrjék és csak olyanok jelenjenek meg az eseményeken, akik tényleg szeretnének valamilyen aktív tevékenység során ismerkedni.

turafoto3
A fotó a legutóbbi Túrarandin, a Budai-hegységben készült

– Rendezvényeinket gondosan szervezzük meg és építjük fel, így mindegyiken folyamatos ismerkedős játékok zajlanak. Ezeknek az a célja, hogy mindenki mindenkivel megismerkedjen, beszélgessen és – például a túra esetén – ne csak egymás mellett gyalogoljanak – mondta a programok kapcsán Kálmán Dóra, a Randi-másképp csapatának munkatársa.

A létszám minden esetben korlátozott, hiszen túl nagy tömeg esetén a dolog értelmét veszti. A Pécsett is jelentkező túra esetén például 20-22 főt várnak. Ami a korosztályt illeti, általában 25-45 év közöttiek jelennek meg, a szervezők pedig ügyelnek arra, hogy nagyon ne lógjon ki senki a közösségből (például 30-as férfiak mellé nem párosítanak 40-es nőket).

Szerelmek és barátságok születhetnek

– Az események végén egy kérdőívet kitöltve bejelölhetik a résztvevők, ki érdekli őket. Minden alkalommal van kölcsönös jelölés, ilyenkor mi összehozzuk a két személyt. Az utóéletükről természetesen nem számolnak be, de van, akiről tudjuk, hogy máig egy pár – mesélte Kálmán Dóra.

turafoto2

Sok visszajáró is van a rendezvényeken, akik azért is jelentkeznek újra, mert jól érezték magukat akkor is, ha végül nem találtak szerelemet. Sok barátság is szövődött már, a programok révén senki sem görcsös, az emberek nem izgulnak. Mindenki kap egy remek esélyt arra, hogy másokkal ismerkedjen – a Túrarandik esetén mindezt úgy tehetik meg, hogy közben profi túravezetők irányítják őket a természetben.

[note note_color=”#02aa23″]Akit érdekel a pécsi Túrarandi, az keresse fel a Randi-másképp honlapját vagy Facebook oldalát, ahol további információkat találhat. Néhány szabad hely még a mostani mecseki túrára is van, de a szervezők az ígérték, lesz még hasonló a jövőben és az is elképzelhető, hogy zárt téri rendezvényt is hoznak Pécsre.[/note]

  • Péntek Laci

    Zseniális tipp, köszi!