Szilveszterezz a Celláriumban!

Libamáj brulée, lazac carpaccio, és chilis joghurt. Többek között ilyen különleges fogások közül válogathatnak azok, akik az év utolsó napját a pécsi Cellárium Étteremben töltik. A háromfogásos menüsor elfogyasztása után élőzenével folytatódik a szilveszter éjszaka. (X)

hirdetés

A képre kattintva megnézheti a Cellárium Étterem szilveszteri kínálatát 

cellarium_650x120

A város szívében található Cellárium Étterem és Söröző idén augusztusban megújult arculattal várja a vendégeket. A nyár végén vásárolt konyhatechnológiai berendezéseknek köszönhetően teljesen friss és modern étlapot állítottak össze.

– A Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott felkészítő séfjét kértem meg, hogy jöjjön el hozzánk Pécsre és legyen segítségünkre egy vadonatúj étlap kialakításában – mondja Benkő Dezső, a Cellárium Étterem és Söröző tulajdonosa.

Cellárium Étterem

A megújult menüsor alapvetően a francia gasztronómia vonalát követi, de a vendégeknek a tradicionális magyar ízekről sem kell teljesen lemondaniuk. Az étlapon szerepel például az Újházy-tyúkhúsleves és a somlói galuska is.

Az év utolsó napjára háromféle – előételből, főételből és desszertből álló – menüsort állított össze az étterem séfje, a szórakozást pedig élőzenével fűszerezik meg, Szabó Zoltán (STOP Zenekar) közreműködésével.

Cellárium Étterem
Ízelítő a megújult étlapról: Rostonsült libamáj szeletek sült almakarikákkal, vajban pirított gesztenyével, szőlőgyöngyökkel és áfonyamártással
[note note_color=”#87cb62″]

Sportimádóknak kötelező!

A Cellárium Étterem söröző része is megújult a közelmúltban. Összesen három darab 107 cm-es Full HD plazmatévét szereltek fel az asztalok fölé. A vendégek gyakorlatilag bármelyik sportcsatorna közvetítését nézhetik, sőt egy privát boxban szeparáltan is nézhetik a kiválasztott csatornát. [/note]