Újévi fogadalom? Legyen valami hasznos!

Idén felejtsük el a fölösleges „nem eszem több szénhidrátot”, illetve a „kedvesebb leszek a családommal” típusú fogadalmakat. Ha már újév alkalmából ígérteket teszünk magunknak, akkor az  legyen valami számunkra is kamatozó. Összeszedtünk néhány izgalmas pécsi tanfolyamot, amelyre érdemes feliratkoznunk az év kezdetével.

hirdetés

Jobb agyféltekés rajzolás

A jobb agyféltekés rajz- és képességfejlesztő tanfolyam kitűnő választás, ha 2015-ben szívesen elsajátítanánk valami új készséget. Ezzel a módszerrel nemcsak rajzolni fogunk megtanulni, de személyiségünk kreatív, vizuális, intuitív, ösztönös oldalát is fejleszthetjük, ezt a tudást pedig alkalmazhatjuk a munkahelyünkön ötleteink megvalósításában, vagy új dolgok megalkotásában. Pécsett számos helyen kezdődnek tanfolyamok, Facebookon és az interneten egyaránt rábukkanhatunk a januárban indulókra.

jobb-bal agy

Webdesigner tanfolyam

Ha tudunk weboldalt szerkeszteni, grafikai, illetve online kiadványokat készíteni, máris sokkal nagyobb értékű alkalmazottak vagy vállalkozók vagyunk – hiszen egy izgalmas weboldallal kezdődik minden sikeres cég, blog vagy vállalkozás. Gondoljunk csak bele: melyik sikeres vállalkozásnak nincs ma már egy jól felépített honlapja? Ezt a tudományt nem kell évekig tanulni, rendkívül kifizetődő, habár tény, hogy nem olcsó mulatság.  Nem mellesleg egy kis plusz jövedelemre is szert tehetünk, ha elsajátítjuk a weboldalkészítés csínját-bínját. Pécsett többek között a webdesigntanfolyam.eu, valamint a baranya-oktatokozpont.hu oldalon érdeklődhetünk a 2015-ben induló tanfolyamokról.

Rúdtáncórák kezdőknek

Ha valami pikáns mozgásformát szeretnénk elsajátítani a következő évben, bátran forduljunk a rúdtánchoz. Amellett, hogy tökéletes közösségi program a hölgy kollégákkal vagy barátnőkkel, mozgáskultúránk, hajlékonyságunk, erőnk, ügyességünk és a ritmusérzékünk is hatalmasat tud fejlődni, nem utolsósorban pedig az edzés során igazán nőies alakot formálhatunk. Pécsett elsősorban a Mecsek Fitness és Wellnessben találunk jó rúdtánc- és fitnesz oktatókat, akik természetesen januártól is indítanak kezdő tanfolyamokat. Részleteket EZEN a honlapon találunk.

tanulás

Egy új, egzotikus nyelv

Biztos sokan fogadkoztunk már, hogy ebben az évben márpedig elkezdünk egy második, esetleg harmadik nyelvet tanulni – ez lehet akár a jelbeszéd is! Az ünnepek után biztosan számos, kihagyhatatlan kedvezménnyel találkozunk majd, ráadásul Pécs bővelkedik a fantasztikus nyelviskolákban és nyelvtanárokban. Úgyhogy érdemes letenni az újévi fogadalmat és megtanulni plusz egy idegennyelvet 2015-ben! Az aktuális kezdő tanfolyamokról a Facebookon és az interneten tájékozódhatunk.

Profi stresszkezelés

Januárban is indulnak Pécsett agykontroll kurzusok, amelyek a stresszkezelést és az elmefejlesztést tűzik ki célul. Az agykontrollt egy működő, tudományosan megalapozott technikának tekinthetjük, amelyet bizonyítani nem kell, hiszen ma már nem kérdés, hogy ez a módszer nem légből kapott sarlatánság. Ráadásul nem csupán felnőttek, hanem gyermekek számára is indulnak tanfolyamok. A témáról korábban átfogóbban beszámoltunk, IDE kattintva olvashatjuk el, pontosan miről is szól a felnőtt és a gyermek agykontroll-oktatás.

agykontroll

[note note_color=”#45b0de”]

Természetesen számos kiváló tanfolyam indul még januárban Pécsett, hogy csak egy párat említsünk pluszban: lesznek cukrász-, illetve főzőtanfolyamok, ha nem sikerült olyan jól a karácsonyi menü, de beiratkozhatunk fotós kurzusra is, ha szebb képeket szeretnénk lőni jövőre. Ezen kívül lesznek még kézműves-, illetve kreatív tanfolyamok is, ha inkább erre fájna a fogunk, lessük  A Klub, a Csinos Presszó és a Létra workshop ajánlatait a Facebookon![/note]