Újra fél áron költekezhetünk a belvárosban!

Egy jó shoppingolást nem csak a plázákban lehet megtenni: ez az elsődleges üzenete az immár hatodik alkalommal megrendezett Belvárosi Shopping Napnak, aminek keretein belül akár fél áron is vásárolgathatunk a nívós belvárosi üzlethelyiségekben, vagy falatozhatunk a vendéglátóegységekben. Véssük be a naptárba: május 6-án, szombaton irány a belváros szíve!

Az esemény nem titkolt szándéka, hogy a pécsieket bevonzza a városközpontba egy jó hangulatú vásárolgatásra. A tavaszi ruhapróbálgatásra nem is lehet tökéletesebb helyet találni a történelmi belváros kevésbé klimatizált, de legalább annyira hangulatos díszleteinél. Május 6-án, szombaton egy kicsit elbillen a mérleg, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a plázák helyett a belvárost helyezi fókuszba, ezzel is megmutatva: a költekezésre nincs is jobb hely a gyönyörű belvárosnál. Ezt nem is tehetné hatásosabban, hiszen aznap akár 50%-os kedvezménnyel is találkozhatunk az üzletek kínálataiban.

pexels-photo-346745

A Belvárosi Shopping Naphoz közel 40 résztvevő csatlakozik, így a felhozatal idén is igen széles lesz: többek között divatos ruhák, egyedi kiegészítők, könyvek, borok, gasztronómiai különlegességek, vagy akár művészeti tárgyak is beszerezhetők, emellett különféle szolgáltatásokat is kipróbálhatunk. Ízelítőnek: 15 százalékkal olcsóbban készíttethetünk új frizurát a Dudás-Hajas Szalonban, pécsi iparművészek ékszerei között válogathatunk az Ezüstláz Ékszergalériában, valamint 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk a magyar tervezésű csinos ruhaköltemények nagyköveténél, a H.R.V.T-nél.

Az üzletek hosszabb nyitvatartással és verhetetlen árakkal készülnek a rohamra. A cél nem csupán az, hogy újszerű miliőben sétálgatva vásároljunk, hanem hogy a vonzó ajánlatoknak köszönhetően új boltokat, éttermeket, üzleteket ismerhessünk meg, és a belváros megteljen élettel.

Monokrom borító

A vásárlók kedvezményekre jogosító kuponok beváltásával juthatnak hozzá kedvező áron a termékekhez és szolgáltatásokhoz. A kuponfüzet a PécsONE magazin áprilisi számában már elérhető. Még több részletet ezen az oldalon olvashatunk, a Facebook-eseményt itt találjuk.

Hirdetés