Boszorkányégetés, ördögűzés, rémes kalandok hétvégére

Felejtsük el a zombimaszkot és az unalmas jelmezes bulikat, mert Pécs és a környék ennél jóval többet kínál szombat este. Ha nincs ötlete, hogy milyen bulivonatra ülne fel Halloween éjszakáján, fussa végig hat programajánlatunkat.

hirdetés

1. „Rémes és veszélyes” túra a Sasréten

A kisvasút nem pihen a Mecsekben, főleg nem Halloween éjszakáján, amikor szellemek is megszállják a járatot. A „rémes és veszélyes” túra 16.30-kor indul Almamellékről Sasrétre, majd 21.30-kor vissza. Aki túléli az utat, az különböző kotyvalékokat és főztöket kóstolhat a Sasréti Vendégházban. Előzetes jelentkezés szükséges, amelyet ITT tudunk megtenni.

2. Tábortűz, boszorkányégetés, parázsugrás és esti bobozás a Mecsextrém Parkban

Ha erős idegzettel áldott meg minket a sors, semmiképpen se hagyjuk ki az éjszakai bobozást a mecseki éjszakában. A Mecsextrém Parkban egészen 20.30-ig csúszhatunk a sötét fák közt, majd közös tűzrakással égethetjük el a minket körülvevő ártó szellemeket. A boszorkányégetésről pedig már nem is merünk elárulni semmit. Részletek ITT.

Halloween 5

3. Mozizz ingyen az Urániában!

A pécsi moziban egész nap akciósan mozizhatunk, a borzongás estéjén pedig az örök klasszikust, Alfred Hitchcock Madarak című filmjét ingyen nézhetjük meg. Ahogy tavaly is, az Uránia dolgozói a legötletesebb jelmezeket ingyenjeggyel vagy csokival honorálják. Facebook-esemény ITT.

4. Spinracingelj jelmezben a Life1-ben!

Ha nem lustálkodással akarjuk tölteni a szombatunkat, akkor dobjuk fel a megszokott zombijelmezt, és menjünk el tekerni a Life1-be. Aki kibírja jelmezben a ijesztő tempót, az még ajándékcsomagot is kaphat a pécsi fitnesz klubtól. A Facebook-eseményt ITT találjuk.

5. Ördögűző jeges szaunafelöntés Magyarhertelenden

Szombat éjjel a magyarhertelendi termálfürdő a töklámpás felvonuláson és a tűzzsonglőr bemutatón túl izzasztó programmal készül a szaunáiban. Halloween estéjén lesz átváltozás és angyali érintés is a szaunában, de ha valami izgalmasabbra vágyunk, inkább üljünk be az aromás ördögűzésre, vagy a jeges Jack lelke szaunafelöntésre – bármit jelentsen is ez utóbbi kettő. Részletek ITT.

Elijesztik a rossz szellemeket
Elijesztik a rossz szellemeket

6. Ha valami tökösre vágyunk

A máriagyűdi Czukor Borsó 31-én, szombaton a legfinomabb tökös süteményekkel és ízekkel várja majd a bulizni vágyókat. Természetesen itt sem lesz hiány hagyományos töklámpás versenyből és rémtörténetekből, de az ízvilág miatt különösen ajánlatos kinézni Máriagyűdre! Az eseményt ITT találjuk.

Ám ha ragaszkodunk boszorkányjelmezünkhöz, látogassunk el szombat este a Szabadkikötőbe, ahol az indie és a drak underground zenei stílusok fognak uralkodni, de lesz jelmezes buli a Pécsi Sörházban is. Jelmezversenyre nevezhetünk a Pepita Kultúrtérben, de bulizhatunk maskarában a Pécsi Villamoson is.