2016 legszebb tavaszi esküvői!

Akinek idén megkérték a kezét, az most valószínűleg ki sem lát az esküvői blogokból. Szalvétákból, meghívó mintákból és anyagokból válogat és próbálja kitalálni, mi is tetszik neki igazán. Persze az esküvői dekoráció stílusa elsősorban a pár ízléséhez kell(ene), hogy igazodjon, de attól még minden évben vannak trendek és stílusok, amelyek irányt mutatnak a pároknak. Összegyűjtöttük, hogy 2016 tavaszán milyen hangulatok uralkodnak majd a menyegzőkön.

hirdetés

Ússzon minden vízfestékben!

Persze nem szó szerint értettük, csak csináljunk úgy, mintha. Az elfolyt vízfestékre hajazó felületeket felvonultató látványvilág nekünk az abszolút kedvencünk lett a 2016-os trendek közül. Színes, de koránt sem sok, sőt, kifejezetten elegáns hatást kelt. A dekoráció egészén remekül keresztülvihető, a vizes pacák jól mutatnak a meghívón, tortán, a merészebbek pedig még a menyasszonyi ruhát is megbolondíthatják egy kis lágy színátmenettel!

vízfestékmontázs, esküvő

Pasztell, pasztell, pasztell

Akár unalmas is lehetne, de nem az! A púder színű esküvők valószínűleg sosem mennek ki a divatból, tavasszal pedig különösen kedveltek. Az idei trend annyiban különbözik az előző évek divatjától, hogy a színek most egészen visszafogottak, legyen szó a koszorúslányok ruhájáról vagy a dekorációról.

pasztell2

Pozsgás növények minden mennyiségben

Az apró levelű zöld növénykék az utóbbi 1-2 évben jelentek meg a menyegzőkön. A kövirózsák és egyebek nagyon különlegessé teszik az hangulatot. Jól mutatnak a csokorban, illetve öltönydíszként, ha pedig köszönőajándéknak adja a pár, ami szintén trendi manapság, biztosan értékelni fogja a násznép.

pozsgás

Csináld magad!

A DIY-esküvők csillaga jövőre sem lesz leáldozóban, ám közben megjelent a nagyon természetes vonal is, ahol nemcsak a látvány, de a fenntarthatóság is fontos szempont. Hiszen gondoljunk bele, milyen jó érzés, ha az esküvő után nem kell azon gondolkodni, hogy mennyi sok szemetet termeltünk.

diyesküvő

Tündérmese az esküvőn

Az arany kelthet luxushatást, de lehet benne valami titokzatos varázslat is. Pasztell színekkel és/vagy fehérrel kombinálva egyáltalán nem lesz tömény. Ráadásul különösebben sokba sem kerül az esküvői dekor aranyba öltöztetése. Nagyon jó festékeket, csillámot lehet venni a hobbiboltokban, az alapok nagy része pedig megvan a háztatásban felhalmozott dunsztos üvegekből és borospalackokból.

aranyesküvő