5 tipp a tökéletes esküvői meghívóhoz

Ha idén lesz az esküvőd, már biztosan gondolkodsz „save the date” kártyák, vagy meghívók készítésében. Sokan nem tartják fontosnak a meghívókészítést, pedig nagyon jó alkalom a kreativitás kiélésére, a fantázia elengedésére. Segítünk megtalálni az irányvonalat, és gyönyörű példákat is mutatunk hozzá!

hirdetés

Levelek, zöld, természet

Már tavaly is imádtuk a természetközpontú dizájnt, vagyis a greenery-t. A növények, levelek és természet ihlette stílus az egyik kedvencünk, ami a meghívók stílusát illeti, a letisztult vonalak és egyszerű minta egyszerűen főnyeremény.

meghivo2

Virágok virágok hátán

A természet tematikájához szorosan kapcsolódnak a virágos minták is, az esküvőhöz illően bármilyen virágban gondolkodhatunk, a színeket illetiően viszont maradjunk a pasztell árnyalatoknál – hiszen 2017-ben ez lesz a divat.

meghivo8

Natúr dizájn

Nagy divat volt tavaly is, hogy a karácsonyi ajándékokat újrahasznosított papírba csomagoljuk. Ez a natúr színvilágú, újrahasznosított dizájn a meghívóknál is megjelenik. A rusztikus, barnás árnyalatú papírból, egy kis zsákvászonból és natúr kötözőből csodákat lehet készíteni.

meghivo10

Watercolor

A festékpacás, színátmenetes vízfesték hatás nagyon menő mostanában, legyen az ruha, tetoválás vagy esküvői meghívó. A pasztellszínekkel játszó, kifinomult minta tuti befutó idén, kombinálhatjuk virágos mintával is, lényeg, hogy kellemes tónusokkal és elmosódott vonalakkal játsszunk.

meghivo17

Arany, ezüst, bronz

A retro, vintage feliratokat idéző, arany, ezüst és bronz színekben pompázó stílus szintén nagyon jó választás idén. Az exkluzívabb esküvőt tervező pároknak kiváló választás lehet ez a forma és színvilág.

meghivo19

+1 tipp: a kevesebb több!

Régóta divat a minimál dizájn, ami mind az öt, korábban említett stílus alapelve. Túlzásba eshetünk a tervezés során, de tartsuk észben: a kevesebb több!


Fotók forrása: Pinterest.com