A batikolt a menő!

Hétvégére igazi kánikulát mondanak az időjósok. Sokan már a szombati strandolást tervezgetik. A nők pedig általában ilyenkor jönnek rá, hogy a tavalyi bikini már kicsi, divatjamúlt, esetleg kifakult. De sebaj, az Abszolút Nő stylistje segít, ha új fürdőruha után néznél!

hirdetés

 

 

Egyszínű, de nagyszerű

A homogén színek hódítanak az idei strandszezonban. Ám, hogy ne legyen olyan unalmas a végeredmény, a felsőrészeket megbolondították némi rojttal vagy éppen fodorral. Ez a fazon különösen előnyös kisebb mellű lányoknak.

Plusz tipp, ha kicsi a melled: a nyakbaakasztós pánt, a metál, vagy világos színek, a széltében csíkos anyagok, a nagy, feltűnő mintázat, vagy a háromszög alakú bikini felső is mind-mind nagyítják, kerekítik a mellrészt. Úgyhogy nem kell aggódni, trükk az van bőven – mondja Lánczos Benkő Tímea.

 

narancs: F&F, kék: Women’s Secret, pink: H&M

 

Csíkok, pettyek, virágok

A mintás fürdőruhák is teret kaptak idén. A csíkos, csak úgy, mint más ruhadaraboknál a bikinik terén is különösen népszerű lett. A vonalak elhelyezkedésére azonban érdemes figyelni: a vízszintes csíkozás szélesít, az átlós társaik azonban optikailag nyújtják az alakot, így az alacsonyak és teltkarcsúak számára kifejezetten előnyösek lehetnek.

A minták keverése nem számít ízléstelennek, mert amíg a korábbi években mintás alsót, csak egyszínű felsővel lehetett viselni, addig idén nem vétünk a divat ellen, ha keverjük a pöttyöset a csíkossal.

Bár talán már észrevettük a boltok polcain, de ismét trendi lett a batikolt – mondja a stylist. Hurrá! Legalább nem látszik, ha a strandon beleülünk egy tócsányi fagyiba.

Fazonok terén a háromszög és a pánt nélküli felsőrész a legnépszerűbb, az alsók között pedig újra hódít az oldalt megkötős és a magasabb derekú bikini bugyi.

piros-fekete csíkos: Promod; pasztell csíkos: Women’s Secret; lila mintás: Women’s Secret

 

“Egybedresszes”

Egyrészes fürdőruhát is bárki viselhet, csak meg kell találni a legelőnyösebb fazont. A pánt nélküli, vagy az érdekes kivágásokkal díszített darabok a legtrendibbek idén. Az persze már más kérdés, hogy mennyire praktikus napozás szempontjából.

Egy biztos, ha valakinek van egy kis hasa, az remekül palástolható egyrészes fürdőruhával. A sötétebb színekkel, és a megfelelő helyeken elszórt mintákkal el lehet vonni a figyelmet az úszógumikról. Az elasztikus anyag szépen formálja és egyben tartja az alakot, és nem töri meg úgy, ahogy a bikini.

piros: Women’s Secret; batikolt: Women’s Secret; lila: H&M