A férfias is divatos!

Múlt alkalommal bemutattuk az őszi férfi trend szélsőséges, enyhén szólva nőies megnyilvánulásait. Ám szerencsére az igazi pasik sem mennek ki a divatból. Megmutatjuk, miből lehet válogatni.

hirdetés

1. H&M 

A két betűből álló márka idén ősszel elsősorban a sportos szerelések mellett tette le a voksát. Azért a Zarához hasonlóan itt is találni elképesztő összeállításokat. Nem tudjuk például hová tenni a térd fölé érő rövid nadrág, ing és zokni nélkül hordott öltöny cipő kombót. De összességében egy heteroszexuális férfi is fel tud öltözni a H&M-ben. Nagy hangsúlyt kapnak a kardigánok, a kötött pulcsik, és farmerből is találni kevésbé testhezálló fazont.

2. Reserved

Ez az igen népszerű üzlet továbbra is a lezseren elegáns stílust képviseli. Aki mintás, vicces feliratos pólót keresne, az a Reserved-ben biztosan talál, és galléros pólók is akadnak. A tipikus őszi színek mellett gyakorlatilag minden árnyalat megjelenik, de kockás és farmer ingből is bőven van választék. Szerencsére állat és virágminta mentes táskákat és sálakat is találni a polcokon, a kardigánok pedig nem köldökig kivágottak.

 

3. F&F

A tipikus őszi, barnás színek mellett megjelenik egy-két élénkebb árnyalat is. Így a kevésbé bátrak is összeválogathatnak hasonlóan szolid, ám de trendi szetteket. Ennek ellenére a Tesco őszi ruhakollekciója is meglehetősen maszkulinra  sikeredett, és árban is itt járhatnak a legjobban a pasik.

4. Mango

Letisztult, klasszikus formák és fazonok. Mint mindig, most is ez jellemzi a Mango őszi kollekcióját. Akitől a munkában elegáns öltözéket várnak, az itt megtalálja, amit keres, és attól sem kell tartani, hogy a teremtés koronája véletlenül nőnek öltözik.