Íme az öt kedvenc webshopunk!

Bizonyára sokan vásárolunk az internetről, de az esetek nagy részében az ember lánya nem jut tovább az eBay-nél vagy a Vateránál. Pedig számtalan izgalmas, jó minőségű, olcsó csecsebecséket árusító online butik van a neten, amit érdemes időről időre meglátogatni. Osztottunk, soroztunk, és összegyűjtöttük a kedvenc webshopjainkat!

hirdetés

BPSHOP

Elsőnek egy magyar webshopot választottunk, a BP Shopot, ami jelenleg állítólag a legmenőbb urbánus ruhabolt. Annyi biztos, hogy a pécsi Punnany Massif egyik frontembere, Wolfie, a Brains és az Irie Maffia is itt vásárol – a miért pedig látszik a kínálaton. A legmárkásabb és legjobb cipők, egyedi pólók, sapkák, menő kiegészítők kaphatók itt.

Szállítás: 1500 forint, viszont 10 000 forint felett ingyenes. A termékek pedig kivétel nélkül megérkeznek 5 munkanapon belül.

Árkategória: Magas

BPSHOP

ETSY

Az Etsy egy rendkívül szerethető online piac, ahol még a kedvenc vintage bútorainkat is megtaláljuk, de vásárolhatunk esküvőre dekort, és akár fiatal divattervezők ruháit is. Ezen az oldalon olyan kézműves darabok között böngészhetünk, amelyeket máshol biztosan nem találunk meg. Világszerte működik az oldal, bárhol vagyunk, az Etsy biztosan nem hagy cserben. A „kézzel készített” és a „vintage” szűrőket különösen imádjuk!

Szállítás: Szinte minden terméket szállítanak Magyarországra, hiszen ez az Etsy lényege. A szállításért általában felszámolnak egy kis összeget, de ez nem fogja megterhelni a pénztárcánkat. Cserébe igen gyorsan házhoz ér!

Árkategória: Közepes

ETSY

MINI IN THE BOX

Ha imádod a cuki apróságokat az otthonodba, irodádba vagy egyszerűen szeretsz böngészni az otthoni kiegészítők között, a Mini in the Box a te oldalad. Ezen a webshopon gyakorlatilag minden megtalálható a telefonos kiegészítőktől kezdve az irodaszereken át a kisállatos mütyürökig minden. Mi imádjuk, a tárgyak minősége kicsit alacsonyabb, mint ahogy azt a honlapon ígérik, de ettől ne hátráljunk meg, meg sokszor az ingyenes házhoz szállítás és az extrém alacsony árak miatt megér egy próbát.

Szállítás: A legtöbb terméknél az ingyenes házhoz szállítás címkét látjuk, és az 1-5 munkanap megjelölést. Ez a legtöbb esetben így is van, néha kell csak kicsit többet kell várni.

Árkategória: Alacsony

ETSY

INSITU

A negyedik választásunk egy magyar webáruházra esett, amely elmondásuk szerint Budapest legmenőbb dizájn vegyesboltja. A csak pár éve működő honlapon fiatal tervezők ékszereit, ajándéktárgyait, lakberendezési kellékeit és egyéb divatos cuccokat találunk elérhető áron. Az biztos, hogy ellátogatva a honlapra már kapunk egy kreatív sokkot, ugyanis az itt bemutatkozó tervezőknek igazán egyedi ötleteik vannak. A vásárlás regisztrációhoz kötött, de megéri!

Szállítás: 1-3 nap alatt mindent kiszállítanak, és mindez 1200 forintba kerül

Árkategória: Közepes

ETSY

DAWANDA

A DaWanda a kedvenc kézműves online áruházunk, olyannyira, hogy alig tudjuk levenni róla a szemünket. Csak pörgetjük és pörgetjük az oldalakat. A német honlapon csakis kézzel készített, egyedi készítésű tárgyakat találunk, de arra is tökéletes, hogy a dizájnerek, tehetséges kézművesek találkozhassanak egymással és egymás termékeivel. Az oldalon találunk ékszereket, baba kiegészítőket, lakásdekorációt, de táskákat és még ruhákat is.

Szállítás: A szállítási idő és ár nagyon vegyes, de szerencsére be tudunk állítani olyan szűrőket, amelyek segítségével az ingyenes házhoz szállítással és a pár napos kiszállítással tudunk nézelődni.

Árkategória: Magas

ETSY