Egy édesanya nagy átalakulása

Anyák napja alkalmából Lánczos Benkő Tímea és csapata, valamint az Abszolút Nő különleges ajándékkal készült egy szerencsés édesanya számára. Egy profi csapat kezei alatt alakulhatott át, miközben hasznos tanácsokkal is gazdagodott. Videónkban megmutatjuk Pári Hajnalka nagy napját.

A Timi és csapata rendszeresen tartanak olyan tanácsadó napokat, amikor a résztvevő hölgyek nem csak külsejükkel, hanem lelkükkel is harmóniába kerülhetnek. A nőnapi ajándék után ezúttal anyák napja alkalmából kedveskedtek ingyenes tanácsadással egy szerencsés édesanyának.

Pári Hajnalka profi sminket és frizurát kapott, részt vett egy életébresztő beszélgetésen, valamint a Háda jóvoltából ő és kisfia is felöltözhetett a fotózás erejéig.

hajni átalkítás2
Előtte – utána
[note note_color=”#f5ccd5″ text_color=”#020303″]Pári Hajnalka 32 esztendős, egy ötéves kisfia van, Milán, de férjével szeretnének egy második gyereket is. 10 éve dolgozik cukrászként az egyik Pécsett is üzemelő multinál. A külsejével kapcsolatban elmondta, hogy szívesen megszabadulna pár kilótól és általában férje és kisfia szokta őt noszogatni, hogy sminkelje ki magát, mert olyankor még szebbnek látják. Az ingyenes Te napod alkalomra saját döntésre jelentkezett, meg is feledkezett róla, mire kiderült, hogy ő a nyertes. Nagyon jól érezte magát a különleges nap után, sokat tanult a csapattól: Lánczos Benkő Tímea (stílustanácsadó), Németh Nóra (smink), Lengyeltóti Orsolya (fodrász) Bátor Hős Katalin (életébresztő beszélgetés), Hubay-Németh Natália (fotó).[/note] [youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=x1jKUC6aNiw” width=”700″] [box title=”Fontos a belső harmónia” box_color=”#20da63″]Bátor-Hős Katalin, aki a csapatban életébresztő beszélgetéseket folytat, nagyon fontosnak tartja, hogy a hölgyek, akikkel beszélget az átalakítások előtt, először tisztába kerüljenek önmagukkal. Munkája során Katalin pszichoszomatikus hipnoterápiával és tanácsadással, lélekhang terápiával foglalkozik, ezért naponta keresik meg olyan emberek, főleg nők, akik nem találják a helyüket a világban. Szerinte a problémás területek felszínre hozása, kimondása nagy segítség mindenki számára, hiszen a lelki problémák az ember külsején is látszanak. Ezért is nagyon fontos, hogy felismerjük, mi az, amivel nem vagyunk elégedettek életünkben, mert csak így tudunk változást elérni. Természetesen egy rövid tanácsadáson nem tudja megváltoztatni senki életét, viszont segít abban, hogy felszínre kerüljön az a dolog, ami az illető életében egyfajta elakadást okoz.[/box]
átalakítós csapat
A csapat (balról jobbra): Bátor-Hős Katalin, Pári Hajnalka, Németh Nóra, Hubay-Németh Natália, Lánczos Benkő Tímea, Lengyeltóti Orsolya, Pári Milán (elöl)

Fotók: Hubay-Németh Natália

hirdetés
Hirdetés

15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Lányok, fiúk, nem csak túlsúlyosak és anorexiások léteznek. Egyébként van, aki szeretne 50 kilós lenni, de nem azért éri el nehezen, mert hízik, hanem azért, mert fogy, és nem tud mit csinálni. Nem kell senkit bántani az alkata miatt, amit örökölt…
  Más, Hajninak biztos jót tett ez az esemény, mert kizökkentette egy kicsit abból a világból, amibe beleragadt. Ebbe nem csak túlsúlyosak esnek bele, hanem bizony a fogyásra hajlamosak is. Ami fontos, hogy mindegy, hogy nézel ki, milyen nő vagy, NŐNEK SZÜLETTÉL, vagyis viselkedj úgy, és érezd jól magad a bőrödben, és hordj olyan ruhákat, amikben önmagad vagy, legyen stílusod. Ha valaki olyan ruhát vesz fel, amiben feszeng, az látszik, szóval ez mindenképp fontos. Egy jó kisugárzású igazi nő macigatyában és zsákban is ugyanúgy nőies nő tud lenni, mint miniszoknyában.
  A színek is fontosak, nem kell papagájnak öltözni, de használjuk őket.
  Még egy dolog, az öröklött hajlamunkról nem tehetünk, de azért tehetünk, hogy ez ne essen át egy végletbe, és akinek gyereke van, annak még fontosabb, hogy erre figyeljen, hiszen ha valaki nem figyel oda, az életébe kerülhet akár (mindegy, hogy hízásra vagy fogyásra hajlamos, mindkét esetben veszélyes a végletbe esni), és ehhez legalább két fontos dolgot be kell tartani, rendszeres mozgás, sport (ingyen is van választék, és gyerek mellett is lehet időt szakítani, sőt, egy izgága gyerek jól meg tud mozgatni, még együtt is lehet tornázni vele), és egy napi szinten jól elosztott, kiegyensúlyozott étrend (nem koplalás, és bármit lehet, csak figyelni kell a mennyiségre, és hogy mit mikor eszünk, van, amit jobb reggel, mint este, és fordítva).

 2. Nagyon szép a smink, jók a fotók, szuper a frizura, a kiválasztott ruhák is csinosak, Hajnalka pedig csak úgy ragyog. Gratulálok lányok, ügyesek vagytok, csak így tovább.

 3. Nagyon jót tett az anyukának ez a nap. Biztos vagyok benne, hogy örök emlék, örök élmény marad neki! Hasonló nap volt nekem is az életemben! Sosem feledem és annyi pluszt kaptam tőle és azóta is tart, hogy az egyszerűen leírhatatlan! Amúgy pedig mindenki szép, mindenkiben van valami szép és azt tudni kell meglátni!

 4. Kedves Lánczos Benkő Tímea!

  Én sem vagyok 50 kiló, de ezek a derékban húzott ruhák köztudottan még további kilókat mutatnak, keveseknek áll jól. Én sem húznám fel a 70 kg-ra. Látom azért ön szolidan öltözködött a fényképezéshez.

 5. Szerintem ez tök jó lett. Az ötlet, a cikk és az átalakulás. Az életébresztő beszélgetésre pedig főként a kommentelők egy részének van nagy szüksége. Vagy egy berettára – egy tölténnyel.

 6. A husis nők sokkal szexibbek, mint az anorex csontkollekciók, mert mindenhol lehet rájuk nunit hajtogatni! Hajrá Hajnika!

 7. Tényleg nem egy ilyen nőt kellett volna kiválasztani! Nagyon hátrányos külsejű, és ezen ez a kencefice meg a fodrász sem segített semmit!

 8. Kedves Vackor! A különbség közted és Hajni között annyi, hogy Ő boldog, és elfogadja Önmagát nem 50kg-osként is 🙂 Neked is ezt ajánlom, csak jóindulatból mondom 😀 de addig is burkolózz zsákokba, Ő meg felveszi az ilyen ruhákat míg Te csak irigykedve leshetsz utána … a mindig formában lévő stílustanácsadó, Tímea 🙂

 9. Kedves a mosolya, szep a bore, a stilus beli valtozas elonyos, mert egyszerre noies es vidam.

 10. Hajnalka, gyönyörű vagy! Ne foglalkozz a fikázókkal, irigyek és kész. A Pécs Ma pedig a legjobb lap az egész országban!

 11. Annyira bírom, hogy emberek negativan szolnak be, mert igazából bazira itelkeznek, es raernek…es a sajat eletuk valszeg romokban bizonyos modon :)))) Egészségetekre… esetleg gondoljatok abba bele, hogy a Hajninak jó napja volt…ennyi :)) és jól érezte magát :))) ti meg itelkezzetek… de előbb a saját életetek felett :))))

 12. Az arcát feldobta a smink és a jó frizura, de a stílustanácsadó ma nem volt formában.
  Kedves Hajnalka ilyen ruhát ne húzz fel többé, ezt jóindulatból írom, mert a legtöbb nő, aki nem 50kg-s ággyal-asztallal olyan benne, mint egy kisgombóc!

Comments are closed.