Elő a régi pólókkal!

Új ruhadarabokkal feltölteni a szekrényt mindig öröm, főleg akkor, ha viszonylag kevés pénzből sikerül megoldanunk a gardróbfrissítést. Az pedig további plusz, ha rég nem hordott holmikat hasznosíthatunk újra. Ez alkalommal kifejezetten a pólókra és a trikókra mentünk rá, és kerestünk néhány viszonylag egyszerűen kivitelezhető megoldást. Egyet biztosan állíthatunk: az elkészült felsők kiváló fesztiválszerelések lesznek! 

hirdetés

Vágd ki a hátát!

Nagyon trendik manapság a kivágott hátú felsőrészek. A legjobb bennük pedig az, hogy egy kevésbé kedves darabból akár otthon is elkészíthetjük. Azért nem érdemes csak úgy nekiesni a dolognak, találjuk ki, hogy pontosan milyen alakzatot is szeretnénk kiszabni a pólóból, és rajzoljunk, vagy nyomtassunk hozzá sablont. Ha ez megvan, onnantól már csak egy jó olló kérdése az egész.

DIY póló

DIY póló

Bár egyáltalán nem bonyolult feladat, a szíves hátkivágáshoz íme egy viszonylag jó videó:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=t36E05dR8Zo” width=”670″]

Készíts haspólót!

Igencsak felháborító tud lenni, amikor egy falatnyi női felsőrész több ezer forintba kerül. A dühkitöréseket elkerülendő érdemes a szekrény mélyére ásni, és megnézni, hogy melyek azok a pólók, amelyeket már évezredek óta nem húztunk fel, de egy kis fantáziával átalakíthatók.

Csak annyi a dolgunk, hogy ívesen levágjuk egy tetszőleges póló (nem árt, ha nagyobb méretű) két ujját és a nyakát, valamint az alját ék alakban. Ez utóbbit hosszában bemetsszük – hogy csomót tudjunk kötni rá – és már kész is.

DIY póló

Ne sajnáld a festéket!

Ruhafestékkel mindig izgalmas dolgokat lehet művelni, csak egy kis bátorság kell hozzá, és néhány olyan ruhadarab, ebben az esetben felsőrész, amiért nem kár.

A különféle jópofa szövegekkel ellátott pólók nagy népszerűségnek örvendenek manapság. És mennyivel viccesebb, ha a felsődön díszelgő felirat teljesen egyedi? Egyáltalán nem bonyolult ilyesmit készíteni, de azért a kevésbé ügyes kezűeknek javasolt a sablon alkalmazása. Textilfestékből ezerféle színűt és struktúrájút lehet vásárolni a hobbiboltokban, úgyhogy ezzel nem lesz gond.

Ha pedig a feliratos megoldás nem jön be, esetleg utáljuk, hogy sokan rohangálnak hasonlóban, akkor jöhetnek az egyedi festések. A képen látható kismalacos például nagyon aranyos, és nem igényel különösebb művészeti vénát.

DIY póló