Ez a vég! Újra divat lett a zokni-szandál!

Sokan talán sikítófrászt kapnak az új divathullámtól, ami lassan, de biztosan el fog érkezni hazánkba is. A neves divatházak között már gyakran láthatunk modelleket, akik a tavaszi szettjüket a szandálba bújtatott zoknival dobják fel. Ahelyett, hogy elszörnyülködnünk, itt az ideje, hogy megbarátkozzunk az új trenddel, és megismerjük a zokni viselésének új lehetőségeit.  

hirdetés

A fekete örök divat

Úgy tűnik, ezalól a zoknink sem kivétel. Ha már sikerült beszerezni az új fekete szandált tavaszra, akkor már csak a megfelelő zoknit kell megtalálni hozzá. Furcsa elképzelésnek tűnhet az eddigi szabályokat felrúgva a szandál-zokni képviselői közé merészkedni, de nem árt kísérletezni.  A fehérnemű boltok kínálatában már kedvünkre szemezgethetünk a választékból, ahol biztosan rálelünk olyan önmagában mintás zoknikra, amit szívesen bevetünk majd az új szandálunkkal.

fekete zokni-szandál

Legyünk bevállalósak!

Bár a gondolat ijesztő, a teljes képet nézve sokkal inkább laza és stílusos a mintás zokni-szandál párosa. Ha emellett döntenél, ajánlott a színekre fókuszálni. A fekete-fehér kombináció szinte sose megy ki a divatból, így bármikor bevetheted. Persze színes mintákkal is variálhatsz, csak a ruháidban azok a színek mindenképpen köszönjenek vissza.

szandál-zokni_mintás

A visszafogott fehér

A zokni az új divathullám szerint nem csak a bevállalós és sportos utcai viseletben vethető be. A zokni-szandál trend a klasszikusabb stílus kedvelőit sem kerüli el. A csinosabb darabokat beszerezve a visszafogottabb, világos színekkel variáló összeállításokat is könnyedén feldobja.

szandál-zokni_fehér

Színekben rejlő lehetőségek

A fekete, vagy a fehér zoknik mellett, a színes darabok is jól kombinálhatóak szettjeinkhez. Ilyen esetben érdemes úgy választani, ahogy a kiegészítőkkel is tennénk. Fókuszáljunk arra a színre, ami kisebb, vagy nagyobb mértékben eleve feltűnik a kiválasztott ruhadarabban.

zokni-szandál_színes

Vessük be mindenhol!

Szinte nincs olyan tavaszi-nyári szett, amihez a szandál-zokni párosa ne lehetne jó választás a divatot kedvelőknek. A fehér zokni a klasszikus, csinos, világos darabok mellett akkor is remek döntés, ha a ruhánk színével, vagy egyéb kiegészítőinkkel harmonizál. Ha megfogott minket ez az új divat, kísérletezzünk bátran, úgy biztos gyorsan rá fogunk kapni az ízére.

szandál-zokni_fehér_2

Képek: itt

És, hogy a pécsi magaskultúra legkiválóbb képviselői mit is gondolnak a témáról, íme azt is megmutatjuk!