Ezek 2015 legmenőbb tetoválásai

Valaki egy számára szimbolikus jelentőséggel bíró ábrát tetováltat magára, mások pusztán beleszeretnek egy szép szimbólumba és olyanok is akadnak, akik az emlékezés egyfajta formájaként döntenek a tetoválás mellett. A motiváció az évek során kevésbé változik, az őket kifejező formák azonban folyamatosan alakulnak. Melyek 2015 legnépszerűbb tetoválásai? Megmutatjuk!

Ahogy a fodrászhoz, úgy a tetoválóhoz is sokszor képpel érkeznek a vendégek, ám míg a hajunk néhány hónap alatt új formát nyerhet, a testünkre rajzolt kép egy életen át velünk marad. A motívumválasztás olykor hosszú tervezgetés végeredménye, míg máskor egy hirtelen benyomás nyomán szülte döntés. Vajon bárkinek lehet olyan tetoválása, mint amilyen Angelina Joline-nak? – nézek végig csupasz karomon.

– Nyilván inspirálódni lehet a már meglévő alkotások alapján, viszont egy az egyben lemásolni egy mintát etikátlannak mondható. Nyilván senki sem szeretne szembetalálkozni az őt díszítő mintával egy az egyben egy másik emberen. Természetesen vannak olyanok, akik ragaszkodnak egy olyan képhez, ami már máson díszeleg, ilyenkor a tetováló lelkiismereten múlik, hogy mit változtat rajta. Részleteiben kell megragadni a variálást, hogy összességében ne bomoljon fel a minta – mondja Molnár Orsolya tetoválóművész.

Szinte minden szalonban vállalnak egyedi tervezést, többségben mégis már valahol látott szimbólumok testre szabását választják a vendégek. De melyek azok a tetoválások, amelyek idén nyáron tarolnak?

Egyszerű, de nagyszerű – Minimál tetkók

Nagy népszerűségnek örvendenek 2015-ben az egyszerű vonalakból álló tetoválások, amelyek nem méretűkkel, sokkal inkább egyszerűségükben rejlő bájukkal ragadják meg a figyelmet.

tetoválás

 Szeretet, szolidaritás és a kölcsönös segítségnyújtás – Pontosvessző-tetoválás

Az írásjeles tetoválások az elmúlt időszakban egyre gyakrabban tűnnek fel ujjakon, fül mögé rajzolva. Különösen sok képen látni a pontosvessző jelét, amely mögött egy komolyabb kampány is áll. Ez a szimbólum a reményt és szeretetet fejezi ki azok számára, akik valamilyen mentális betegségben szenvednek vagy összetört a szívük, mert elveszítettek valakit.

tetoválás

Slágermotívumok – a toll, a nyíl, a térkép és a többiek

Mindig akad olyan motívum, amely széles körben örvend népszerűségnek. Noha alapvetően ugyanaz a kép, ám számtalan formában és módon készíthetők el. Napjainkban gyakran láthatunk horgonyt, madarak sziluettjét, tollakat és idézeteket is. Érdemes olyat választani, amelynek személyes vonatkozása van, mert így lehet egy életen át hordható és kifejező minden körülmények között.

tetoválás

 3+1 Testünkön saját képünk – tetkók Instagram-képeinkből

Ha egyelőre még csak fontolgatod, hogy magadon viseld életed egy fontos motívumát, egy ötletes és kreatív alkalmazás révén néhány napra, hétre is egyedivé teheted megjelenésed. A Picatoo segítségével a feltöltött fényképeidet magadon is viselheted lemosható tetoválásként. A fiókodból válassz ki 12 képet, amelyet lézernyomat minőségű képként elpostáznak neked.

tetoválás

Hirdetés