Terítéken a legjobb telefonos kiegészítők

Kacatok utazáshoz, bulihoz vagy csak hétköznapi használatra. Körbejártuk Pécset, és megkerestük a legizgalmasabb, divatos és praktikus telefonos kiegészítőket, melyek beszerzéséhez még a zsebünk mélyére sem kell nyúlnunk.

Már Magyarországot is elérte a „kacat-őrület”. A telefonokat és a kiegészítőket gyártó cégek színes és divatos kellékekkel készülnek, szinte minden évben valami újat dobnak a piacra. Okostelefonunkhoz ma már a legőrültebb tartozékokat is beszerezhetjük Pécsen, és még nagyon a pénztárcánk mélyére sem kell nyúlnunk. Összeszedtük a leghasználhatóbb kiegészítőket, melyeket a városunkban is megtalálhatsz.

Hordozható minihangfal

Ha nincs kéznél mélynyomó és hangfalszett, bátran újíts be egy hordozható minihangfalat, melyet csatlakoztatva az okostelefonodhoz – bluetoothon vagy jack dugón keresztül – a kedvenc zenéidet dübörögtetheted. A boltokban már négyezer forinttól, üzletenként pedig rendkívül sokféle színben és formában beszerezhetőek. Ezek a kacatok rendszerint akkumulátorral működnek, ezért csak 1-2 óra töltési időre van szükségük, hogy napokig üzemeljenek. A töltést pedig számítógépen is el tudjuk végezni, a hangfalhoz járó USB csatlakozóval. Ne ijedjünk meg, a hangzásuk sem rossz, egy-egy ilyen mini hangfal akár 80 decibellel is tud szólni!

[note note_color=”#6fd151″]

Lelőhelyek: Tchibo, Media Markt, Forrás Üzletház, Euronics és egyéb elektronikai szaküzletek

Ár: 4000 forinttól[/note]

Kiegészítők 01
Hangfalak tárházát találjuk az eBay-en is

Tripodok és „pókok”

A szelfizés következő dimenzióját képezik az okostelefonokra kapható tripodok és készüléktartók, vagyis pókok. Az utazás vagy kirándulás alkalmával szinte bárhova felhelyezhető állványok lehetővé teszik a tökéletes fényképezést. Alkalmas szép éjszakai fényképek vagy szelfik készítésére. Ha egyedül vagyunk, a tartozék segítségével kifogástalan önképet is tudunk készíteni az időzítő segítségével. A tartozék nem túl drága mulatság, és egyre több helyen árusítanak humorosabbnál humorosabb formájú pókokat.

[note note_color=”#d7605b”]

Lelőhelyek: Fotoplus, Media Markt, Forrás Üzletház

Ár: 5000 forinttól[/note]

Kiegészítők 2

Vicces fülhallgató

Valószínűleg a legizgalmasabb kacat, amivel találkozhatunk, ráadásul egyre nagyobb divatja van ezeknek a kiegészítőknek. Ahány üzlet, annyi ötletes kivitelezés. A fülhallgatók fejét különböző formákkal, állatokkal és gyümölcsökkel díszítik, amik az okostelefonunkat még színesebbé tehetik. A divat nem megy a hangzás rovására, a trendi kiegészítők is helyt állnak technikailag. Számos üzletben megtalálhatóak már ezek a tárgyak és az áruk is megfizethető.

[note note_color=”#e2bb5a”]

Lelőhelyek: Tally Weil, Claire’s, Media Markt, Forrás Üzletház és egyéb divatáruházak, valamint elektronikai szaküzletek

Ár: 3000 forinttól[/note]

Kiegészítők 5

Vízálló tok

A vízálló fényképezőgépek után az okostelefonra – leginkább iPhone-ra – készülő vízálló tokok a legnépszerűbbek. Egy utazás vagy nyaralás alkalmával nincs menőbb egy víz alatti szelfinél, amit a vízálló telefontokkal egyszerűen elvégezhetünk. A tokok mély vízben is megállják a helyüket, ráadásul közel sem kerülnek annyiba, mint a vízálló fényképezőgépek vagy mobilok.

[note note_color=”#6db8c5″]

Lelőhelyek: Media Mark, Fotoplus, Forrás Üzletház, de leginkább az interneten

Ár: 5000 forinttól[/note]

Kiegészítők 02

Hirdetés