Farmer, farmer, farmer…

Nincs egy rongyod sem? Nem tudod, hogy mit viselj a hétvégi buliban vagy a baráti összejövetelen? Ne agyalj tovább! Az Abszolút Nő stylistja segít a döntésben, hétről hétre újabb partiszettekkel kedveskedik neked!

 

A farmer viszonylag hétköznapi és egyszerű viselet, mégis az egyik legjobb buliszerelés – mondja az Abszolút Nő stylistja. – Főleg akkor, ha a hagyományos darabok helyett egy merészebb típust választunk. A fehér pöttyös nadrág trendi, de egyben nagyon hangsúlyos is, szóval csak óvatosan a többi ruhával. Maradjunk a letisztult daraboknál, a fehér és az ezüst finom párosításával elérhetjük a kívánt hatást. Csinosak leszünk, visszafogottak, mégis feltűnőek.

farmer: f&f; fehér ing: h&m; cipő: zara; dzseki: vero moda

A következő szett egy kicsivel romantikusabb hangulatú, a farmer színe és a kabát azonban itt is igencsak figyelemfelkeltő, ezért jobb, ha egy egyszerű, fehér inget választunk mellé. Igazán különleges és vagány hatást a cipővel és az ékszerekkel érhetünk el. A merev, gallérszerű nyaklánc nagyon trendi mostanság, és hihetetlenül feldob egy egyszerűbb összeállítást is.

farmer:  zara, cipő: zara; felső: reserved

Hirdetés

1 hozzászólás

Comments are closed.