Fehérneműdivat tavaszra

A 2014-es tavasz is izgalmas fehérneműdivattal kecsegtet. Ahogy telnek az évek, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a részletek, ezért érdemes körülnézni, hogy az idei tavaszi szezonban mik kerülnek az ajánlott darabok listájára. Tettünk egy tiszteletkört a pécsi kínálat feltérképezésének jegyében.

hirdetés

Idén tavasszal is vannak darabok, amik nélkül nem mutathatunk up-to-date divatosan. A Tezenis, Intimissimi, H&M és a Konkurencia felhozatalából és tanácsadóinak segítségével summáztuk, hogy mi az, ami kötelező darab, és mi az, amit már illene elfelejteni. Íme egy-két példa.

Amit ne tegyél idén:

  • Szilikon melltartópánt

A szilikon melltartópántot legelőször a pánt nélküli topok megjelenésekor találták ki – milyen rosszul tették. Nem volt hosszú életű, de még a saját idejében sem mutatott esztétikusan. Ma már pánt nélküli melltartók varázslatosan szép kollekciója vár minket szinte mindegyik fehérneműboltban.

Fehérnemű 29

  • Kikandikáló fehérnemű

Idén tavasszal sem divat a kilógó melltartópánt, vagy  bugyivonal. A shopok nagy részénél megjelennek a mély kivágású, félvállas, csipkés, átlátszó és hiányos felsőrészek. Ha ezek mellett tesszük le a voksunkat, válasszunk hozzá mindenképpen olyan fehérneműt, mely nem látszik ki a kivágásból. A szilikon melltartó, pánt nélküli melltartó, testszínű fehérnemű erre ideális megoldás.

Amit tegyél idén:

  • Virágos minta

Megint, ahogy minden tavasszal, megjelennek a virágos minták. Akár melltartókról beszélünk, akár leggingsről, harisnyáról vagy egybe részes viseletről, a virágos mintával sosem lőhetsz mellé. Ügyelj azonban, hogy ha virágos mintát hordasz, ne keverd másfajta mintával vagy kirívó színekkel, mert rendkívül disszonáns hatást kelthet.

Fehérnemű 20

  • Geometria

A geometriai mintás fehérnemű és fürdőruha idén a No.1! Ahogy a kiegészítők világában, a fehérneműdivatban is megjelennek a geometriai formák. Letisztult, elegáns, és rendkívül bő választékot kínál.

  • Etnikai minta

Alakzatok és vonalak kavalkádja is hódít. Bugyikban, fürdőruhákban és leggingsben inkább érvényesül, mint fehérneműben. Az idei nagy sláger a kantáros nadrág, jó partnere tud lenni az etnikai minta.

  • Farmerhatás

A farmerhatással leginkább a leggingsnél és a fürdőruháknál fogunk találkozni. Ahogy a kék szín, a military és a farmereffekt is marad a régi, továbbra is bátran kombinálható az utcára.

Fehérnemű 28
Geometria, etnikai minta, és a farmerhatás
  • Pasztell színek

A vad minták és színek ellentéteként jelen van a természetesség felé vándorlás. Ennek a legszebb példája a testhezálló és bőrbe simuló fehérnemű, mely pasztell színeivel is próbál a láthatatlanság felé elmozdulni. Tökéletes választás testhezálló, feszülős ruhákhoz, ahol a cél a fehérnemű láthatatlansága.

  • Csipke

Újabb fénykorát éli a csipke. Ám ami idén változik, az a szemérmessége. Ezt a tulajdonságát ugyanis egyre jobban kezdi levetőzni – minél melegebb van, annál ledérebb verzióiban találkozhatunk vele. A kivágott csipketopoktól elkezdve a bordó csipketangáig idén minden főnyeremény.

Fehérnemű 6
Az Intimissimi tavaszi kollekciójában számtalan varázslatos csipke darabot találunk.
  • Alakformáló fehérnemű

Az alakformáló fehérnemű már jó áron is elérhető. Célja a természetesség és a teljesen sima, testhezálló, bőrbarát formálás. Egy darabka ruha alá a legjobb választás, az előnyös vonalakat jobban kiemeli, az előnyteleneket pedig feszesen tartja . Alakformáló felsőrész, miniruha, szoknya, bugyi és harisnya is létezik már.

Fehérnemű 10

  • Csőtop

Már több éve felütötte a fejét a minitop vagyis csőtop, mely a melltartó helyett a meleg időben zseniális megoldás. Csak a kebleket takarja, és a legjobban a kivágott felsőkkel tudjuk párosítani, vagy aki bevállalós, akár önmagában is hordhatja. A fürdőruha kényelmességét ötvözi a melltartó falatnyi mivoltával, mindezt utcán hordható verzióban.

Fehérnemű 22