Ha a használt nem jó…

Előző cikkünkben megmutattuk, milyen őszi kabátokat kotorhatunk magunknak a használtruha-kereskedésekben. Most következzenek az idei szezon trendi darabjai, zsír új címkével. 

hirdetés

H&M

A svéd üzletlánc többféle őszi kabáttal is készült a hűvösebb napokra: a sportostól az extrémen át az elegánsig minden fazont megtalálhatunk náluk. A bőr térhódítása nyilvánvalóan látszik a kínálatból, egyes fazonok teljes egészében, mások csak részben készülnek bőrhatású anyagokból. Szerintünk mindegyik menő.

Az oversize kabátkákat viszont még nem sikerült megemésztenünk. Mégis kinek áll jól, ha sátor méretű textilbe burkolózik?

 

F&F

A Tesco idén ősszel is bebizonyította, hogy kabátvásárlás előtt érdemes benézni a ruhaosztályukra. Az árak jóval barátibbak, mint máshol, a kínálat pedig változatos. A szőrme több darabon visszaköszön, a bőr és különféle kombinációi itt is feltűnnek, de ha a hagyományosabb vonalakat kedveljük, abból is akad választék. Új hullám a régóta tartó fazonok mellett a piros kockás bőrkabát.

 

Mango

Az utolsó üzlet kínálatát elnézve kijelenthetjük, hogy nagy a hasonlóság a kollekciók között. Ám a Mangoban megtalálhatjuk az úgynevezett military stílust is, keki színekkel és fiúsabb fazonokkal. Talán nem gondolnánk, de ez utóbbiak igazán jól mutatnak szinte mindenféle szereléssel.

Nekünk nagyon tetszett még a jobb alsó sarokban található fekete pelerin kabát is, de nem biztos, hogy ez a legpraktikusabb választás, tekintve, hogy egyre kevésbé beszélhetünk őszi időjárásról.

A stylist szerint, ha biztosra akarunk menni, akkor maradjunk a jó öreg ballonkabárnál, ez ugyanis soha nem fog kimenni a divatból és még a hűvösebb napokat is átvészelhetjük benne.