Hat darab nyolcszor

Számtalanszor hangsúlyoztuk már, hogy a változatos öltözködéshez nincs szükség ruháktól roskadozó gardróbra. A darabok variálásával ugyanis a kevésből is ki tudunk hozni több napra elegendő szettet. Most megmutatjuk mit, mivel kombináljunk ősszel. 

hirdetés

[box title=”Mi kell hozzá? ” box_color=”#fb903a” title_color=”#3f1605″]
  • egy farmer
  • egy szűk szabású bőr szoknya
  • egy állatmintás póló
  • egy kockás ing
  • egy fehér pulcsi
  • egy fekete szőrmemellény[/box]
[note note_color=”#c4d952″ text_color=”#333b1a”]

A ruhadarabok persze csak iránymutatóak, a bőr szoknya természetesen nem kötelező, választhatunk helyette az alkatunkhoz illő, akár A-vonalú szövetszoknyát,  és a kockás ing helyett is viselhetünk egyszínűt, vagy akár csíkosat – magyarázza Lánczos Benkő Tímea, stylist. 

Ám aki marad ezeknél a daraboknál, az biztosan nagyon trendi lesz, hiszen idén még mindig hódít a bőr, a szőrme, és az állatminta, illetve divatos minden, ami kockás. [/note]

Farmer alappal

Egy igazán jó farmernadrágja szinte mindenkinek akad otthon, ez a darab pedig igen hálás, hogyha a változatos öltözködésről van szó.

– A pulcsit inggel és ing nélkül viselve egészen más hatást érhetünk el, de ugyanígy igaz ez a szőrmemellényre, amivel mindig egy kicsit különlegessé és nőiesebbé tehetjük a szettünket. Az állatmintás pólót pedig nyugodtan felhúzhatjuk egy oversize kardigánnal vagy blézerrel – így a stylist.

montazs
farmer: Zara; fehér pulcsi: H&M; állatmintás póló: peopletree.co.uk; ing:F&F; táska: H&M; mellény: Mango; csizma: Bershka

Szoknya alappal

A következő összeállításokkal azt a tévhitet is szeretném eloszlatni, hogy a barna és a fekete nem illik egymáshoz – mondja Timi. Ez hatalmas tévedés, ennek ellenére sokan még mindig nem merik kombinálni ezt a két színt.

Ahogy fent már hangsúlyoztuk, bár a bőr ruhadarabok idén is nagyon trendik, aki valamiért tart tőle, nyugodtan választhat másfajta anyagú vagy akár szabású szoknyát. Az ing és a póló talán jobban mutat betűrve, de aki tart tőle, az nyugodtan hordhatja kitűrve (vagy félig betűrve) is a felsőrészeket.

szoknya
farmer: Zara; fehér pulcsi: H&M; állatmintás póló: peopletree.co.uk; ing:F&F; táska: H&M; mellény: Mango; csizma: Bershka; nyaklánc: Bershka