Hogy fess legyen a pasid…

A férfiak többsége nem elég merész az öltözködés terén, a magyar pasik pedig különösen bátortalanok. Mi nők azonban segíthetünk nekik (persze csak ha hagyják), az Abszolút Nő stylistje megmutatja, hogyan.

hirdetés
Uránia Mozi

 

A múlt alkalommal ajánlott színes, mintás szettekkel szemben, most mutatunk néhány elegáns és egyben szolid összeállítást, olyanokat, amikben talán a kevésbé újító szellemű férfiak is jól éreznék magukat.

Keverd a stílusokat!

Biztos vagyok benne, hogy szinte minden férfi viselt már életében farmert, fehér inggel – mondja Lánczos Benkő Tímea, stylist. Ez az összeállítás önmagában is mutatós, de néha törekedhetünk a változatosságra és feldobhatjuk például egy mellénnyel. Nyugodtan lehet ez az öltönyünk darabja is, sőt, még csak begombolni sem muszáj.

A sportosan elegáns hatást fokozhatjuk egy sportosabb lábbelivel, ne ragaszkodjunk az elegáns cipőhöz!

 

ing, mellény, nadrág: H&M; öv és cipő: Zara

 

Attól, hogy valaki nem szereti a színes ruhákat, nem kell mindig sötét árnyalatú cuccokba bújnia. A világos, neutrális színek a férfiaknak is nagyon jól állnak, a nagy melegben pedig ezek a színek sokkal elviselhetőbbek, mint sötét társaik.

– Ezzel a szettel azt szerettem volna bebizonyítani, hogy egy élére vasalt nadrághoz sem kell feltétlenül inget húzni, egy galléros pólóval is elegánsak lehetünk.

 

 

nadrág, póló: H&M; kabát, cipő, öv: Zara

 

 

 

1 hozzászólás

Comments are closed.