Idén tavasszal (is) a méret a lényeg

A maxi ruhák mellett idén tavasszal és nyáron a maxi kiegészítők is helyet kapnak, így egy hétköznapi szettet is ügyesen fel lehet majd dobni egy-két óriás kiegészítővel. A külföldi blogokat és divatoldalakat már elárasztották a gigaékszerek, itt az idő, hogy mi is frissítsünk ruhatárunkon!

hirdetés

Nem mered?

Ha valami szokatlannal rukkolunk elő, számíthatunk egy-két ferde tekintetre a pécsi utcákon. Ám ezúttal buzdítanánk mindenkit az újításra és a merészségre, hiszen aki nem mer, az nem is nyer! Nem árt azonban körülszaglásznunk, mielőtt magunkra aggatjuk az óriási kiegészítőket, hogy milyen hibák erősen kerülendők.

[box title=”Ezt ne…” box_color=”#bf5526″]
  • Lehetőség szerint egyszerre csak egy gigaékszerrel dobjuk fel a külsőnket.
  • Figyeljünk arra is, hogy a kiválasztott óriásékszer színeiben harmonizáljon az öltözékünkkel.
  • A nagyméretű fülbevalók közül próbáljuk az arcformánkhoz illő darabot kiválasztani.
  • Túlzásba ne vigyük, a focilabda méretű gyűrű nemhogy nem néz ki jól, de egyáltalán nem is praktikus.
  • A divatosan nagy méret nem vonatkozik a körmökre, a magas sarokra és a súlyunkra.[/box]

– Leginkább arra vigyázzunk, hogy ne halmozzuk a nagy kiegészítőket. Ha mégis, akkor ezt rendkívül elővigyázatosan tegyük, ugyanis alkalom, személyiség és öltözet függő is hogy illik-e oda az óriásékszer – avat be Lánczos Benkő Tímea, az Abszolút Nő stylistja.

Minél nagyobb annál jobb 2

Napszemüveg rulez

A vastagkeretes, nagy és kirívó napszemüveg teli találat! Még akkor is – sőt leginkább akkor –, ha nem is süt a nap. Hajpántként és kiegészítőként is funkcionálhat, egy egyszerű boyfriend stílushoz tökéletesen passzol. A napszemüveg választásnál az a különösen jó, hogy nem kell kifejezetten összehangolni a ruházatunkkal, ugyanis már önmagában is nagy szenzáció.

Pasztell

Az XXL-es méret pasztellszínekkel való szolid kombinációja az arany középút. Ha nem mersz fejest ugrani a nagy változásokba, kezdj először a halvány színekkel kombinálni, hiszen a meleg közeledtével ez is divatos és előnyös lesz! Arról nem is beszélve, hogy ezzel szinte sosem tudsz mellélőni, hiszen a pasztellszíneket nem lehet „túlzásba vinni”.

Organikus

A nagy méretek mellett nagy hangsúlyt kap idén tavasszal a természetes anyagokból készült cuccok viselete. Az anyag és a méret tökéletes kombinációja rendkívül csinos és elegáns hatást kelt. Egy hatalmas fém karkötő vagy kézműves gigagyűrű lehengerlő hatással tud lenni rá – és környezetedre is.

Minél nagyobb annál jobb

Gyümölcsöskert

A nyár slágere a gyümölcsmintás és formás kiegészítők lesznek. A dinnye táskától elkezdve az ananász gyűrűkön keresztül az epres telefontokig minden menő lesz, ami gyümölcs. Vigyázni kell azonban, hogy a színek ne legyenek disszonánsak, hiszen ha gyümölcsökkel, akkor élénk színekkel is kombinálunk!

Karaktere válogatja

– Azoknak a hölgyeknek, akiknek a felsőtestük izmosabb, karakteresebb, azoknak a nagy, tömör és rövid nyaki kiegészítők nem előnyösek, hisz tovább erősítik idomaikat. Ebben az esetben a nyakláncok közül inkább a hosszút válasszuk – ez nyújtja az alakot. Továbbá az alacsony hölgyeknek kerülendő például a hatalmas táska. Mindenképpen vegyük figyelembe a személyiségünket, a nagy különbözőség karakterünk és az öltözködésünk között furcsa hatást kelthet – teszi hozzá stylistunk.