Így ne lőj mellé a lakkoddal!

Hála az égnek, hogy a neon és a csillogós színek már kimentek a divatból, és idén tavasszal és nyáron izgalmas minták és árnyalatok lesznek divatban. A szolid nude-dal, a nyers színekkel és a visszafogott korallal idén biztosan nem lőhetünk mellé a manikűrünkkel. Mutatjuk, mire érdemes kiadni idén!

hirdetés

Természetes, nyers, nude!

Visszafogottak, szolidak és örökké divatosak a nyers, testszínű árnyalatok. A halvány rózsaszín, a bézs, halvány barna és szürke biztosan nyerő választás, ráadásul mindenkinek jól állnak! Bőrtónusunkhoz igazodva válasszuk ki az árnyalatot, amely ne legyen túl világos, és jól passzoljon a színünkhöz.

Nude körmök 1

A tenger színei

Idén a visszafogott kék és zöld is igen divatos lesz, ám ezzel nem árt vigyáznunk, hiszen nem mindenkinek állnak jól a vad árnyalatok. Fehér bőrű hölgyeknek a körmein a kék szín kifejezetten előnytelen, ezért inkább csak akkor kenjük föl, ha már tapadt ránk némi barnaság idén. A zölddel is hasonló a helyzet, mindig csekkoljuk le a színt a körmeinken mielőtt megvesszük a lakkot.

Körmök 1

A félkész lesz a trendi

Az új trendek szerint idén nem kell színesre mázolni az egész körmöt, csupán kisebb részleteket. A végeredmény kizárólag a fantáziánkra van bízva. Lehet például, hogy csak a köröm egyik sarkából kiindulva egy vékony, függőleges vonalat húzunk egy metál fényű lakkal, de manikűrözhetünk úgy is, hogy csak a félholdat festjük valamilyen élénk színűre, a többit pedig “meztelenül” hagyjuk. Ránk van bízva.

Félkész körmök

Elegáns korall

Az örök nőies piros szín lányaiként, a lazac és a korall színek is igen divatosan lesznek idén. Ezeknél az árnyalatoknál is érdemes figyelembe vennünk a bőrünk és a hajunk színét, nehogy mellélőjünk az árnyalatokkal.

Korall körmök

Extrém minták

Ha valaki mindezek ellenére idén sem tudja visszafogni extrém manikűrös hajlamait, akkor jó hírünk van, mert 2015-ben is hódítani fognak a geometriai minták, a színátmenetes lakk, a 3D-s díszek, egyéb kiegészítők a körmön, de még a több szín is egy körmön belül. Ezen kívül pedig nagy divat lesz a “negatív tér” stílus, ami annyit tesz, hogy egy geometriai minta, félhold vagy kör alakban kimarad a körmön a lakkozás.

Extrém körmök