Így variáld az inged!

Korábban is bemutattunk már jól variálható ruhadarabokat. Ezúttal megmutatjuk, milyen sokféleképpen hordhatjuk az ősz egyik legdivatosabb holmiját, a farmeringet, amit egyébként javaslunk beszerezni a szekrénybe a legfontosabb alapdarabok közé.

hirdetés

Ismét bebizonyítjuk: nem kell több tucat ingnek lógnia a szekrényben ahhoz, hogy változatosan öltözködjünk. Egy teljesen egyszerű farmeringet is felvehetünk különböző alkalmakra, a lényeg a „hogyan?” kérdése. Az alábbiakban Lánczos Benkő Tímea, stylist segítségével mutatunk pár trükköt arra, miként variálhatunk összeállításokat egy inggel.

 

Hordhatjuk kardigánként, lezseren a hétköznapokban.

A farmering egyik nagy előnye, hogy a sportos és az elegáns viselet kedvelői számára egyaránt hordható. Ha lazán, kardigán helyett vesszük fel, akkor egy egyszínű szerelést is feldobhatunk vele.

Forrás: pinterest.com

 

Nőiesen, egy csinos szoknyával vagy ruhával kombinálva, akár felkötve is.

Egy ilyen szerkót nemcsak a hétköznapokban hordhatunk, hanem bátran elmehetünk benne egy randevúra is, hiszen az ing szoknyával kombinálva igazán csinosan mutat.

Forrás: pinterest.com

 

A sportosan elegáns stílus kedvelőinek nőcis, feltűnő kiegészítőkkel ajánlott.

A farmering kitűrve alapvetően fiús hatást kelt, viszont ha felveszünk hozzá pár dögös kiegészítőt, magassarkú cipőt, akkor máris nőies lesz, de továbbra is kényelmes.

Forrás: pinterest.com

 

Akár alkalomra is felvehetjük egy csinos szoknyával vagy blézerrel kombinálva.

Betűrve, elegáns szoknyával viselve kifejezetten csinos lehet a farmering, elmehetünk benne akár munkaebédre vagy egyéb találkozóra. (Formális alkalmakkor a farmert ajánlott elkerülni!)

Forrás: pinterest.com