Így variáld a körömlakkot!

Nyáron az ember lánya igazán kedvet kap a festegetéshez, legszívesebben minden nap más-más árnyalatúra mázolná a körmeit. Ahelyett azonban, hogy össze-vissza, minden átgondoltság nélkül összevásárolnánk a boltok készleteit, megpróbálunk segíteni a színek kombinálásában.

hirdetés

A manikűr, pedikűr (mármint körömfestésileg) szerencsére olyan területe az életünknek, amire semmilyen szabályt nem kell alkalmazni, így mi sem szeretnénk kőbe vésni a trendeket, csupán szolgálnánk pár ötlettel, ha ne adj Isten tanácstalanul egyik lábadról a másikra állnál a drogériában.

1. Nude és narancs

A kéz körmein szolid, de a lábon erőteljes. Nem túl színes mégis feltűnő, és szinte mindenhez megy. Az élénk narancs körmök valamiért nagyon jól mutatnak a lábakon.

2. Barack és türkiz 

A pasztell árnyalatokkal lehetetlen mellélőni, ezért bátran ajánljuk ezt a párosítást akkor, ha nem vagyunk annyira bevállalósak. A kékek és a zöldek nagyon jól mennek a melegebb barackos, rózsaszínes színekhez.

3. Bronz és csokoládé

Kiváló színharmónia a napbarnított bőrhöz. Válassz metálosan fénylő lakkokat és máris vihetsz egy kis finom csillogást a megjelenésedbe!

4. Lila és kék

Furcsa, ugye? Pedig működik! Hasonló, de mégis különböző színek. A lábra javasoljuk a kéket, a kezekre pedig a lilát, de végül is mindenhogyan működik.

körömlakk montázs

1. Kéket kékkel

Itt jönnek a merészebb kombinációk. Világosat a kéz körmeire, sötétebbet a lábra. Biztosan nem hagyják majd szó nélkül.

2.  Türkiz és ezüst

Az egyik kedvencünk. Elképesztően nyárias, friss, mégsem csicsás és nem túl sok. Csak manikűrként variálva is el tudjuk képzelni.

3. Nude és neon

Nagyon trendi együtt a kettő, és hasonlóan a nude-narancs párosításhoz merész, kihívó, mégsem sok.

4. Homokszín és éjkék 

Annyira jó lehet, hogy mindjárt ki is próbáljuk. Ráadásul mindkét szín közvetlen napfényben mutat igazán jól, úgyhogy gyerünk ki a strandra!

montázs2