Íme Pécs legmenőbb szakállai!

Aki úgy gondolja, hogy nincs férfiaknak szóló mozgalom, az téved! Mint korábban megírtuk, az egész november róluk szólt, vagyis egy rákellenes akció keretében a bajusz-  és szakállnövesztésről. A “Ne Borotválkozz”  mozgalomhoz számos pécsi is csatlakozott, mi pedig megkerestük a város legdúsabb bajszát és szakállát. A múlt héten meghirdetett versenyünkre sokan neveztek, mi pedig a legjobbakat választottuk ki!

hirdetés
Uránia Mozi

A minden évben megrendezett ”Ne borotválkozz” kampány a prosztatarákra hívja fel a figyelmet világszerte azzal, hogy ebben a hónapban sokan nem ragadnak pengét, így szakállt vagy bajuszt növesztenek. A szőrtelenítésre szánt pénzt a csatlakozó férfi ezáltal rákellenes ligáknak adományozhatja, ezzel hódolva a mozgalomnak. A mozgalom múltjáról, menetéről és koncepciójáról korábban már írtunk, IDE kattintva olvashatja el.

Meglepetésünkre nem csupán Európában, de már Magyarországon, sőt Pécsett is számos fiatal volt, aki nem szégyellte, és nem borotválkozott. A múlt héten meghirdetett versenyünkre pedig elég sokan jelentkeztek, győztünk válogatni. Íme, a pécsi győztesek!

2DSCF04782

Kulutácz Endre arcszőrzete igen dús, “favágó” jellege miatt választottuk ki őt. Semmi fazon, felpöndörített bajusz, csak a természetesen kócos szakáll. Bravó! Endre a legtermészetesebb szakáll kategóriában győzedelmeskedik.

————————————————————————————————————————–

szakáll, Tóth Máté
Fotó: Szalai Csilla

Tóth Máté szakálla és bajusza egyszerűen lehengerlő. Feltesszük, hogy nem október utolsó napján borotválkozott, ekkora szakállat biztosan régóta növesztget már. A sodort és fixált bajusz pedig egyenesen tökéletes. Nekünk az ő szakálla a kedvencünk, Máté a legstílusosabb szakáll kategóriában az első helyezett.

————————————————————————————————————————–

75F92B00-00A9-4569-9F7C-FD7D04B28E21

Kékes Tamás szakálla is igen megnyerő, ebben az ingben és a kerek fazonú arcszőrzettel igazi úriember. A haj kifogástalanul van igazítva a szakállhoz, mégis természetes. Ezzel a szakállal ő a “Ne borotválkozz” november úriember kategória abszolút győztese. Gratulálunk hozzá!

————————————————————————————————————————–

IMG_3219

Kasik Csaba képe telitalálat. Nem csak a hegyes fazonú gondozott szakáll nyerő, de a fegyver, a szemüveg és a haj is tökéletesen be van lőve. Csak így tovább, ezt a szakállat le nem érdemes levágni sem decemberben, sem egész évben! Csaba szakálla nálunk a leggondozottabb szakáll kategória nyertese. Igazi detektív!

————————————————————————————————————————–

PicsArt_1417353362224

Kovácsevics-Szabó Korvin még sosem borotválkozott. Így természetesen ő a nyertesünk, és anyukája, Kovácsevics-Szabó Ildikó, aki nagyon ötletesen még egy bajuszos cumival is feldobta az összképet! Az “öltönyös felső” igazi úriemberré teszi Korvint, a kép pedig a legötletesebb szakáll kategória első helyezettje!