Ingyenes gyermek- és kismamafotózás Pécsen!

Soha vissza nem térő lehetőség nyílik pécsi szülőknek, hogy igényes, minőségi felvételeket készíttessenek 0-10 év közötti gyermekeikről, méghozzá ingyen. Nyári Fanni fotográfus, a pécsi Estate Model Management tulajdonosa a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és a Koraszülöttmentő Szolgálat megbízásából ragad fényképezőgépet, hogy a gyorsan jelentkező szülők gyermekeiről készítsen fotókat az elkövetkezendő két hétben.

hirdetés

A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és a Koraszülöttmentő Szolgálat azzal a feladattal bízta meg a pécsi fotográfust, Nyári Fannit, hogy korlátlan mennyiségben kismamákat és 0-10 éves gyerekeket fotózzon.

Fontos tudni viszont, hogy ezeket a fényképeket a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány fogja szabadon felhasználni, a felvételek az alapítvány saját tájékoztató újságában jelennek meg mellékletként, vagy az alapítvány Facebook-oldalára kerülnek majd fel illusztrációként.

Cserébe a jelentkező szülők és kismamák ingyen megkaphatják az elkészült képeket nagy felbontásban. Egy modellről körülbelül hetven kép készül, ebből egyet, maximum kettőt fog felhasználni az alapítvány.

A helyszínválasztás is rugalmas, a pécsi fotográfus szívesen fényképez otthon, műteremben, játszótéren, fagyizás közben, vagy bárhol, ahol a szülők vagy a kismama óhajtja.

Ha gyorsak vagyunk, az elkövetkezendő két hétben kedden, szerdán és csütörtökön tudunk időpontot foglalni Fanninál, délután öt és hét óra között. Egy-egy fotózás maximum harminc percet vesz igénybe, ezért cserébe a modell tizenöt felvételt kap kézhez.

Jelentkezés esetén írjuk meg, hogy otthonunkban, játszótéren, valahol a szabadban vagy műteremben szeretnénk képeket készíttetni, illetve hogy melyik időpont lenne megfelelő. Jelentkezni az info@nyarifanny.com címen tudunk!

Nyári Fanniról

Nemzetközi fotósként dolgozik. Dubaiban a Diva Creative Agency reprezentálja, Magyarországon pedig saját cégét vezeti, az Estate Modellügynökséget, ahova ő készíti a lányok nemzetközi piacra készülő fotóit. Emellett hét éve aktív önkéntese a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványnak.