Kapd elő a maxi szoknyát!

Van, aki télen is viselte a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágerét, a földig érő szoknyát. Ám aki elrejtette a gardrób mélyére az talán a következő napokban fog szembesülni azzal, hogy neki ilyen ruhadarabja is van. Rájuk gondoltunk következő képes anyagunk összeállítása közben!

hirdetés

Hiába kell esetleg most harisnyát húzni a szoknya alá, a színes, nyarat  idéző darabok feldobják majd a hangulatot. A lenge anyag pedig kifejezetten jól mutat bőrkabáttal és hosszú ujjú pólóval. A feltűnő nyakékeket ne feledjük!

szoknya montazs1

Folytatva a fenti gondolatmenetet, a hosszú szoknya nemcsak rövid bőrkabáttal, hanem blézerrel is remekül fest. Mindezt csupán azért hangsúlyozzuk ennyiszer, mert nem kell azt hinnünk, hogy ennek a viseletnek csak a 35 fok melegben jött el az ideje. Sőt, kifejezetten vagány egy jó sállal megspékelve.

hosszú szoknya montázs4

A tavaszi, hűvösebb időt érdemes kihasználni a maxi szoknyák szempontjából. Nyáron, a dög melegben ugyanis nem nagyon hordunk inget (esetleg estefelé), ilyenkor viszont még elkél a hosszabb felső. Arra figyeljünk, hogy a választott ing ne legyen sem túl passzentos, sem túl bő, és mindenképpen tűrjük be a szoknyába. Egy jó farmering például bármikor jöhet!

Az oversize pulóvereket szintén párosíthatjuk földig érő szoknyával, azt viszont érdemes betartani, hogy a szoknya ebben az esetben kövesse a test vonalát, legyen szűk fazonú. Persze, ha valakinek a stílusa elbírja, mehet a képen látható laza összeállítás is.

montázs3

Tavaly nyáron már megtanulhattuk, hogy a maxi szoknya egyáltalán nem követeli meg a magassarkút, sőt. Szuperül mutat balerina cipővel, slip on cipővel, saruval, sőt, dorkóval és bokacsizmával is. Főleg, hogy a cipő orra gyakran ki sem lóg az anyag alól.

Képek forrása: Pinterest. com