Kedvenc gumicsizmáink

Átnedvesedett cipőorr, csuromvizes zokni, és egy kis felfázás. Valószínűleg  mindannyiunknak volt már része hasonló élményben. A szakadó esőt és a bokáig érő pocsolyákat ugyanis kevés lábbeli bírja igazán jól. A legtöbb csizma mérsékelten vízálló, ami magyarra lefordítva annyit jelent, hogy egy kis záportól teljesen beázik. Így az esős napokra tényleg csak egyetlen alternatíva maradt: a gumicsizma. Mi kiválasztottuk a legszebbeket. Te melyiket viselnéd szívesen? 

hirdetés

 

1. Nekünk ez a sárga-kék csíkos példány tetszett a legjobban, olyan vidám, igazi pocsolyában ugrálós gumicsizma.

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

2. A pöttyös az örök klasszikus! Rózsaszínben pedig különösen édes, kislányos viselet. Meleg, esős napokon akár egy lenge nyári ruhával is el tudjuk képzelni.

Forrás: gumicsizma.hu

 

3. A mintás csizmák közül ez talán egy kevésbé jól kombinálható darab, ugyanakkor vicces, nőcis formavilága miatt dobogós helyezést érdemelt. 

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

4. Ebben a szivárványos csizmában bátran kimerészkedhetsz a szakadó esőbe, mert nem csak te, hanem a többi járókelő is jobb kedvre derül a látványától.

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

5. Ez a gyönyörű Pop art design mintázatú, Giesswein Riverside gumicsizma önmagában elég, hogy feldobjon egy egyszerű szettet. Garantáltan mindenki a lábaid előtt hever majd! 

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

6. A pink bokacsizmát csak azért szavaztuk le, mert kicsit túlzásnak éreztük a színét, de természetesen más árnyalatban is kapható. A masni viszont nagyon tetszett mindenkinek, kicsit lágyítja a “gumicsizmás” stílust.

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

7. Ízlések és pofonok, de nálunk a lista utolsó helyére csúszott a tehénfoltos lábbeli. Bár kétségtelenül vicces, mégis inkább a szolidabb mintákat választanánk. 

Forrás: gumicsizmashop.hu

 

 

[frame]

Meg kell fizetni az árát!

A fentebb bemutatott gumicsizmákat sajnos nem az átlag ember pénztárcájához szabták, többségüket 20-30 ezer forintért lehet megrendelni az interneten. Azért jó hír, hogy pár ezer forintért is vásárolhatunk szép darabokat, a kérdés csak az, hogy azok mennyire bírják a pocsolyákat. [/frame]

 • Gumicsizmashop.hu

  Kedves Józsi,

  Férfi gumicsizma fül alatt találod a rád vonatkozó modelleket.

  Üdv.
  Gumicsizmashop.hu

 • Tóth Edit

  Kedves Józsi,

  Férfi gumicsizma fül alatt találod a rád vonatkozó modelleket.

  Üdv.
  Gumicsizmashop.hu

 • a Józsi

  Nem tudom, hogy melyiket, mert az összes olyan nőies mintázatú. Nem mintha ezért nem használnám, ha kellene, és nem lenne sima egyszínű zöld kék vagy fekete.