Keressük Pécs legmenőbb szakállát!

November 30-án zárul az idei “Ne borotválkozz” kampány, amellyel minden évben a prosztatarákra hívják fel a figyelmet világszerte azzal, hogy ebben a hónapban sokan nem ragadnak pengét, szakállt vagy bajuszt növesztenek.  A nemes célú mozgalomhoz számos pécsi is csatlakozott. Mi pedig keressük a város legdúsabb bajszát és szakállát!

hirdetés
Uránia Mozi

Az egész november a férfiak „bajusznövesztéséről” szólt. Az Amerikából indult mozgalom koncepciója igen egyszerű, hiszen szinte mindenki költ borotválkozásra. A ‘Ne borotválkozz!’ megmozduláshoz úgy lehetett csatlakozni, hogy a szőrtelenítésre szánt pénzt novemberben rákellenes szervezetekhez lehetett eljuttatni, így a bajusz is megmarad, és a rászorulók is jól jártak. A kezdeményezéshez nők is csatlakozhattak, hiszen gyantázásra vagy hajvágásra ők is költenek, van, aki pedig még viccesen ilyenkor álbajuszt is ragaszt magának. 

Most pedig az egy hónapos aktív szakállnövesztés után, hogy megháláljuk férfi társainknak erőfeszítését, keressük Pécs legszebb, legstílusosabb, legdúsabb és leghivalkodóbb szakállát, illetve bajuszát!

A mozgalomról ITT írtunk bővebben.

[note note_color=”#e96e5e”]

A képeket kérjük a pecsmaszerk@gmail.com-ra elküldeni november 30-ig “Nem borotválkoztam!” jeligével. Nyertest december elején hirdetünk, a legszebb szakállakból és bajuszokból pedig készítünk egy összeállítást![/note]