Kiakadtunk az esőtől, ollót ragadtunk

Hogy mi volt a nyár legfeleslegesebb kiadása? Segítünk: a fürdőruha. Aki idén nem költött komolyabb összegeket bikinire, az most bátran röhöghet a markába. Az őrjöngő tömegnek viszont van egy javaslatunk: gondoljuk újra a falatnyi anyag jövőjét!

hirdetés

Szatyorra fel! 

Amennyiben idén az egyberészes fürdőruhát választottuk a partra, szerencsések vagyunk, mert fantasztikus bevásárlószatyrot tudunk belőle készíteni. Csak annyit kell tennünk, hogy összevarrjuk a lábaknak kialakított nyílásokat, és már kész is a csinos bevásárló kellékünk! Ha nagyon kiakadtunk a folyamatos esőzésektől – mérgünkben – akár vadiúj úszódresszünkkel is kísérletezhetünk, egyébként inkább vegyük elő régebbi darabjainkat.

Bikini 1

Gyárts vízi babákat!

A fürdőruha gyorsan száradó, vízbarát anyagának köszönhetően fantasztikusan helytáll a fürdőkádban is. Ha gyermekekkel vagy megáldva, készíts a szétvagdosott bikinidarabokból vízi babákat. Minél színesebb, annál jobb, olcsó, egyszerű és még a picik is jól járnak vele. Használd a kreatív éned az elkészítésénél, varrhatsz hosszú hajat vagy akár gombszemeket is a babáknak.

Szalagokat mindenhova

Ha fürdőruhádra mindenképpen halál vár – ami nem meglepő az idei időjárás miatt – csak egy ollóra van szükséged. Vágj hosszú csíkokat a bikinidből, majd a fantáziádra támaszkodva használd minél kreatívabban őket! Az apró anyagokat rákötheted a befőttjeidre, kerti virágaidra sőt, még csomagoló szalagnak is tökéletes, ha elég hosszú darabokat vagdosol. Ha jó kézügyességgel vagy megáldva, még izgalmas fejpántot is tudsz készíteni az anyagból.

Hajpántok 2
Ilyen fonott fejdíszeket a fürdőruhánk darabjaiból is készíhetünk

Használd bodynak!

Ha egyberészes fürdőruháid kihasználatlanok, csak annyit kell tenned, hogy felveszed egy pánt nélküli melltartóval, és húzol rá egy hosszú szoknyát. A ruci így egy egyszerű bodynak fog tűnni, ráadásul az anyaga is sokkal barátságosabb, mint az átlagos felsőrészeké. Ha szeretnéd még tovább fokozni a kinézetét, varrj rá szegecseket vagy egyéb kiegészítőket is.

Badik[note note_color=”#ff8a66″]

Adományozz!

Komolyra fordítva a szót, ha tényleg úgy döntenél, hogy megválsz valamelyik fürdőruhádtól, ami egyébként még jó állapotú, akkor válaszd inkább az adományozást. Amennyiben viszont bikinid már elhasználódott, külön ügyes húzás visszavinni fehérneműboltokba a rucit, hiszen általában számos újrahasznosító akció fut nyáron az üzletekben. Előbbivel a lelkiismeretünknek, utóbbival a pénztárcánknak kedvezünk.[/note]