A leggagyibb ünnepi tárgyak

Ünnepi vécé fedő, zenélő, mászó télapó és szakáll csecsebecse. Ahogy jön a karácsonyi dömping, az üzletek nem csak vonzó, esztétikus tárgyakat próbálnak a vásárlókra sózni, akad bőven a vicces és gagyi kategóriában is karácsonyi termék. Megpróbáltuk összeszedni a legócskább ünnepi tárgyakat!

hirdetés

A karácsonyi dekorációk egyik gyöngyszeme a „boldog mikulás vécé fedő szett”. Az unalmas fürdőszobát ez a csomag egy kilépővel, egy vécé fedő védő textíliával, és egy tartályra húzható kémény utánzattal dobja fel. Szerencsére nem csupán egyetlen internetes vásártéren találtuk meg, és nem is olyan drága. Az ötletes dekorációt már négyezer forintért megrendelhetjük!Gagyi karácsony 5

Fantasztikus tárgy, ami meghozza az ünnepi hangulatot! Szakáll csecsebecse! Szívünk választottja dús szakállát díszítheti a rengeteg színben kapható apró kis gömbökkel. Az árusítók szentestére, de akár a mindennapokra is ajánlják viselését. Öt darabot körülbelül háromezer forintért rendelhetünk, és még a színek között is kedvünkre válogathatunk.

Gagyi karácsony 8

Igazi unikum a „mászó mikulás fény”, mely egyébként egészen népszerű karácsonyi dekoráció. Elvétve Pécsett is látni egy-egy házfalon settenkedő télapót, ám ezek se nem zenélnek, se nem mozognak – a legújabb kiadású mászó mikulás ugyanis még ezeket is tudja! Ha a szomszédot őrületbe akarjuk kergetni, csak vegyünk egy ilyen dekorációt a kertbe, csupán háromezer forintba fog kerülni.

Gagyi karácsony 6

Ha már teljesen kifogytunk az ajándék ötletekből, mindig biztos pont a kézzel készített meglepetés! Egy használt pulóverünk biztosan akad a szekrényben, emellett pedig csak néhány plüss játékra és karácsonyi díszre lesz szükségünk. Ezután a képeken látható módon, állítsuk össze a pulóvert. Ha túl jó lett, akár meg is tarthatjuk ünnepi viseletnek. Az interneten egyébként a hasonló szépségek akár tízezer forintot is érhetnek.

Gagyi karácsony 12

Szerencsére a télapóval szinte bármilyen használati tárgyat fel lehet turbózni, egyes kreatív elmék a “pisilő mikulás italtöltőt” is ügyesen kitalálták. A készülék aljába gyakorlatilag bármilyen típusú italt tölthetünk, melyet később, egy gombot megnyomva a kedves télapó “kipisil”. Az ünnepek alatt ezzel a szerkezettel az üres pohár újratöltése biztosan nem lesz egyhangú, unalmas pillanat.

Gagyi karácsony, giccs, ócska