Meglestük a báli kínálatot

Szalagavató, céges karácsonyi buli, szilveszteri dínom-dánom, szalagavatók. A közeljövőben bőven lesz indok a kiöltözésre. Akinek már van ruhája, annak egy gonddal kevesebb, de akinek még nincs, annak íme, egy kis segítség! 

hirdetés

[box title=”Csipke álom” box_color=”#be74a9″]A csipke betétes ruhákkal nem lőhetünk mellé az idén. Bármilyen fazonút lehet kapni az üzletekben, ezért szinte mindenki találhat magának megfelelőt.

A lényeg, hogy a csipke helyét az alkatunktól függően válasszuk meg, mert ha “jól” használjuk ápol és eltakar. A derékrészbe építve például karcsúsít, ha pedig a kelleténél vastagabb a karunk, akkor leplezhetjük vele ezt a testtájékot. Arra azért figyeljünk, hogy a mintázat ne feszüljön szét a kezünkön, mert az egyáltalán nem szexi.

Figyelem! A nagyobb mellű lányok válasszanak dekoltált ruhát magasan záródó helyett, így kecsesebb lesz az összhatás.[/box]csipke

[box title=”Testre szabva” box_color=”#83d8a8″ title_color=”#331e1e”]Ha nem akarunk mindenképpen sötét színekbe burkolózni a bálon, nyugodtan nyúlhatunk a pasztell színekhez is. Ne higgyük, hogy ezek az árnyalatok csak nyáron mutatnak jól. Hangsúlyos kiegészítőkkel tökéletes alkalmi viselet lehet egy nude színű ruha.

És hogy milyenek legyenek azok a kiegészítők?

– A pasztell színeket társítsuk arany vagy ezüst ékszerekkel, táskával. Így lesz igazán ünnepi a megjelenésünk. Az élénk, harsány színeket viszont hanyagoljuk, ha a ruha miatt a púderes irányba mentünk el – tanácsolja az Abszolút Nő stylistje.

Figyelem! Amennyiben egy ilyen darabra esik a választásunk, felejtsük el a fekete magassarkút. Kizárólag a pasztell árnyalatok, leginkább a testszínű topánok jöhetek szóba.[/box]

nude

[box title=”Földig érő” box_color=”#f19941″]A csipke mellett az idei másik nagy trend a kettő az egyben fazon. Rövid ruha, hosszú, átlátszó rátéttel. Mivel ez a viselet egyáltalán nem szokványos, így olyan nőknek ajánlott, akik nem jönnek zavarba a mustráló tekintetektől.

Mint a hosszú ruhák általában, úgy ezek is jobban mutatnak a vékony, magas lányokon, ugyanakkor átlátszó szoknyarészük miatt nem csak a topmodelleknek állnak jól.

Különösen szerencsés viselet ez a fazon akkor, ha valaki nincs megelégedve a lábával, mégis szeretne egy kicsit szexis és vagány lenni.

Figyelem! Véletlenül se húzzunk szilikon pántos melltartót a ruha alá. Egyáltalán nem trendi, mi több, határozottan bután néz ki, ahogy bepállik alatta a bőr. [/box]hosszu

[note note_color=”#cf82ab” text_color=”#f7eeee”]Ha fáznánk…

A stylist szerint sokkal légiesebb és könnyedebb lesz az összhatás, ha a báli ruhára egy stólát dobunk blézer vagy boleró helyett. Ha nem találunk megfelelő színűt, varrassunk egyet. [/note]