Meglestük az őszi kollekciót

Tévedés ne essék, nem temetjük még a nyarat, de be kell látni, nincs sok hátra belőle. A boltokból lassan elkapkodják az utolsó nyári ruhácskákat. A kirakatokban pedig már az őszi kollekció van a próbababákon. Az Abszolút Nő stylistja utánanézett a következő szezon kínálatának. 

hirdetés

A kora őszi időszak általában még nem olyan hűvös,  így nem kell mindjárt a gardrób mélyére suvasztani a balerina cipőket és a magassarkú topánokat.  A színek azért legyenek összhangban az évszakkal. A pasztell árnyalatok és a fekete jöhetnek!

Szerencsére a nyár kedvelt trendjei nem múlnak el úgy, ahogy a strandidő. A tavasszal kezdődő pamutszoknya, farmer és ujjatlan ing őrület folytatódik a következő évszakban is. Így, aki nem szerezte még be ezeket a darabokat, annak bőven van ideje őszig.

A színek azonban már nem a forró napokat idézik, visszafogottabbak, ősziesebbek lettek. A ceruza szoknyák terén pedig annyi változás van, hogy a pamut darabok helyett inkább a kötött, vastagabb anyagból készült szoknyákat ajánljuk. Egyrészt, mert ez a textúra jobban illik a hűvösebb évszakhoz, másrészt a felfázást jobb elkerülni.

A mintás nadrág szintén népszerű lesz a hűvösebb napokon is, de sokkal visszafogottabb színekkel és mintákkal, mint nyáron.

Ezeket találtuk a H&M-ben…

 

Idén ősszel a fekete szín szinte elárasztja az üzleteket – mondja Lánczos Benkő Tímea. Persze nem véletlenül mondják, hogy a fekete örök divat, hiszen jól kombinálható, mindenkinek jól áll, és elegáns. Azért nem kell gyászhuszárnak öltöznünk! Szerencsére az igazi őszi színek, a bordó, és a narancs különféle árnyalatai is trendik lesznek idén.

A szőr, a bőr, és a szegecsek továbbra sem mennek ki a divatból. A bokacsizma pedig talán soha nem látott népszerűségnek örvend majd a következő évszakban. Gyakorlatilag akármihez felhúzhatjuk, még az igen nőcis ceruzaszoknyával sem ciki.

Ezt találtuk a Mango-ban…

 

Már az előző két összeállításokból is kitűnhetett, de a táskák terén nagyjából két méret számít igazán trendinek. Vagy a hatalmas shopper táska mellett döntünk, vagy mini változatot akasztjuk az oldalunkra.  Egy fekete óriás táskát azért mindenképpen érdemes beszeretnünk a szezonra – tanácsolja Timi.

 Ezeket találtuk a Zarában…