Menő vagy ciki a kiskacsás köröm?

Ahogy a ruha és frizura trend évről-évre változik, úgy a köröm divatban is mindig van új a nap alatt. Persze ízlések, és pofonok, de mi azért körülnéztünk, milyen minták és színek számítanak trendinek az idén.  A vicc kedvéért pedig összegyűjtöttünk párat, amitől frászt kaptunk.  Neked melyik tetszik?

hirdetés

 

1, A kaviáros köröm az egyik legújabb és leginkább külföldön népszerű őrület. Létezik belőle színes, fekete-fehér, színátmenetes, de szerintünk azok a festések néznek ki a legjobban, ahol csak az egyik körmöt vonták be apró golyócskákkal.  

Forrás: www.creativelifeofaglamwife.com
Forrás: www.nailartpretties.com

2, Számtalan külföldi divat magazinban és blogon olvasható, hogy a fehér körmök tarolnak idén nyáron. Nekünk bejön, bár biztosan nem áll jól mindenkinek. Rövid, virsli ujjakon és fehér bőrű kézen például kifejezetten bután festhet. Pont úgy, mintha tejfölbe mártogattuk volna az ujjunkat.

Forrás:www.starvioletbeauty.com

3, Az ombre hajfestés után már éppen ideje volt, hogy végre megjelenjen a színátmenetes körömfestés. Hurrá! Sötétből világosba, vagy világosból sötétbe? Szinte mindegy. Nekünk azért még szoknunk kell a látványt.

Forrás: www.pinkparadisebeauty.blogspot.com
Forrás: www.tumblr.com

4, A pettyes, foltos körmök szintén ott vannak a top listák élén. Létezik szabályosabb és kevésbé szabályos változat is. Ez utóbbi úgy néz ki, mint egy fürjtojás, de végül is nem rossz. 

Forrás:http://itsallaboutthepolish.blogspot.hu

 

Amitől frászt kaptunk…

1, Az összes közül talán ez volt a legborzasztóbb. Maximum egy 11 éves kislányon tudjuk elképzelni, de neki meg ugyebár minek. Szóval leszavaztuk.

Forrás: www.nailartpretties.com

2, Nem sokkal jobb, mint az első helyen álló csibés körömfestés. A zöld csillogó körömvégtől pedig csak még rosszabb lett az összhatás. Brrrrr…

Forrás: www.maniacnailart.wordpress.com

3, Oké, hogy divat a színes köröm, de ez azért mégis csak túlzás! Még az a szerencse, hogy legalább az összes körmöt ugyanazokkal a színekkel festették be. 

Forrás: www.apolishedprance.blogspot.com

4, A pettyes köröm ugyan trendi, de meglátásunk szerint a nagymama bögréjére hasonlító manikűr inkább ciki, mint menő. Te mit gondolsz? 

Forrás: www.candyflosshead.blogspot.com