Mert egy pécsi iroda is lehet nagyon király

A fejlesztők képzelete a pécsi utakon kavarog, ami az üzlet falain is megelevenedik. A vezetőség falfestéssel inspirálja a nyomkövetési alkalmazások fejlesztésével foglalkozó csapat munkáját. Egy remek ötlet, amiből más cégek is meríthetnek. A GPS Software Kft. & Mobile LBS Kft. markering menedzsere, Halas Máté számolt be arról, hogy miért döntöttek a rendhagyó kialakítás mellett és hogyan valósították meg azt.

hirdetés

– Kinek az ötlete volt az üzlet ilyen jellegű átalakítása?
– Cégünk nyomkövetési és járműbiztonsági applikációk fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Miután termékeink sikeresek lettek, úgy döntöttünk, hogy nem állunk meg, további fejlesztő kollégákat veszünk fel és különválasztjuk az értékesítő és fejlesztő csapatunkat a nyugodt munkakörülmények érdekében. Az épületben vásároltunk egy plusz irodát, amelybe közösen igyekeztünk beleálmodni egy új koncepciót. A csapat jó hangulatban, Legón modellezve készítette el a terveket.

IMG_6470

–  Miért döntöttetek a rendhagyó kialakítás mellett?
– A célunk az volt, hogy az innovatív fejlesztő csapat egy olyan inspiráló környezetben tudjon dolgozni, ami egyfelől kényelmes, másfelől fiatalosan lendületes, mint ők maguk. Büszkék vagyunk arra, hogy pécsi cég vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a székhelyünk és a tevékenységi körünk a dizájnban mindenképpen jelenjen meg. Rögtön kipattant, hogy a nyomkövetési tevékenységet és származásunkat a falakra festett pécsi utakkal tudnánk érzékeltetni.

IMG_6469

–  Szakember segítségével valósult-e meg az új dizájn?
– A festést, matricázást és asztalos munkákat is mind-mind pécsi szakemberek végezték. Olyan szakemberek, akik évek óta minőségi munkát végeznek számunkra, ezért már-már baráti kapcsolatban vagyunk velük. Az ötleteinkre mindig nyitottak és jó a velük való együttgondolkodás. A kivitelezés minőségében sosem csalódtunk.

iroda_1

–  Milyenek a visszajelzések az ügyfelek vagy a dolgozók részéről?
– Nálunk az ügyfélforgalom elenyésző, a szép környezet a programozókat hivatott szolgálni. Ügyfeleinknek az online felületeinken igyekszünk kedveskedni, például azzal, hogy megosztottuk az új iroda “hogyan készült” videóját, hogy lássák, valós emberek fáradoznak nap mint nap azon, hogy minőségi szolgáltatást nyújthassunk számukra.

IMG_6479

A cég kreatív videója itt érhető el.