Mi ezt kenjük a szemünkre

A kozmetikumok között válogatni nem egyszerű feladat, hiszen könnyen elveszhetünk a sok márka és termék között. A sminkállvány előtt állva elbizonytalanodhatunk: melyiket válasszuk a látszólag egyforma kenceficék közül? Vajon ez beválik majd vagy felragad, elkenődik, maszatol? Az Abszolút Nő szerkesztősége bemutatja a kedvenc szemkörnyéki sminktermékeit, amiket nemcsak  jó minőségükért szeretünk, hanem megfizethető áruk miatt is. Mi ezeket használjuk nap mint nap, ezért bátran ajánljuk őket olvasóink számára is.

hirdetés

 

Zsófi kedvencei

Alverde szemöldökápoló festék

„Teljesen véletlenül vásároltam meg ezt a terméket. Barna szemhéjpúdert akartam venni, de mellényúltam és ezt kaptam le a polcról. Csak otthon tűnt fel a baki, amikor jobban megvizsgáltam a palettát. Ám figyelmetlenségemnek köszönhetően megismerkedtem egy számomra korábban ismeretlen make uppal, a szemöldökápoló szettel. Azóta ceruza helyett csak ezt használom, mert irtó természetes lesz a végeredmény. Az ecsetekkel fantasztikusan lehet dolgozni, és mivel fixáló is tartozik a szetthez, így egyáltalán nem kenődik el napközben.”

 

 

L’Oréal Super Liner Silkissime szemceruza

„A többi hasonló termékkel ellentétben ez a kontúr ceruza nagyon jól bevált nálam. Könnyű használni, és egyáltalán nem kenődik, szó szerint egész nap tart, még a vizet is bírja. Egyetlen hátránya, hogy sokat kell faragni, ezért elég gyorsan fogy, az alsó szempillatöveknél pedig nehéz vékony vonalat húzni vele. A tökéletes összhatás érdekében én a barna szemceruzát egy színben hozzáillő hagyományos termékkel szoktam kiegészíteni.”

Eszter kedvencei

Yves Rocher 360° hosszabbító szempillaspirál

„Régóta használok gumis keféjű szempillaspirált, nekem ezek váltak be a legjobban. Közülük is az Yves Rocher termékét kedvelem a legjobban, mert tényleg dúsítja és szépen kiemeli a szempillákat. Nagy előnye, hogy nem maszatolódik el, nem csomósodik, könnyen felvihető, tartósan fekete pillákat varázsol, és nem kopik le a nap végére.”

Alverde kétfázisú szemfestéklemosó

„Alapvetően nem szeretem az olajos sminklemosókat, használatuk után legszívesebben szappannal súrolnám le a szemem környékét az ottmaradt olaj miatt. Viszont ennek a lemosónak sokkal jobb a textúrája azokhoz képest, amiket eddig próbáltam. Nem hagy olajos foltokat a bőrön, kellemes az illata és maradéktalanul eltávolítja a szemfestéket. Ráadásul az ára is kedvező.”

Közös kedvencünk

L’Oréal Color Infaillible szemhéjpúder

„Nekem méregzöld színben van otthon, és szinte mindig ezt veszem elő, ha valahol erősebb sminkben akarok megjelenni. Egészen tartós, és a színe felkenve is olyan, mint a dobozban. Ezt az is bizonyítja, hogy egyszer vak sötétben, haloványan pislákoló fény mellett dicsérték meg a zölden csillogó szemhéjamat.” – Zsófi

„Én a pasztellrózsaszín árnyalatot választottam, mert ezt hétköznap is tudom használni és – szerintem – jól megy a sötétbarna szememhez. Nagyon tartós, „strapabíró” termék, nem kell három rétegben felkenni ahhoz, hogy látsszon a színe.” – Eszter

[frame]Avon Mega Effects szempillaspirál

Megoszlanak a vélemények erről az innovatív kialakítású termékről. Vera szerint macerás a használata, egy egyszerű hétköznapon túlságosan sok időt vesz igénybe a szakszerű felvitele, ezért nem ajánlaná. Detti is ezt használja, viszont ő nagyon szereti. Abban egyetértett Verával, hogy tényleg meg kell tanulni használni, hiszen egészen más szerkezettel van dolgunk, mint a hagyományos spirálok esetében.[/frame]