Ne akassz nagymacskát a nyakadba!

A különleges, olykor kifejezetten extrém ékszerek nagy népszerűségnek örvendenek a nők körében. Minél nagyobb, annál jobb. Ettől függetlenül a tervezők néha átesnek a ló túloldalára. Körbenéztünk a bizsu piacon!

hirdetés

1. Láncos 

A hatalmas szemekből álló bizsuk szinte ellepték az üzleteket. Karkötőből és nyakláncból is többfélét találhatunk ebben a stílusban. Bár először nehéz volt elvonatkoztatni a több kilós fuxokkal pózoló rapperek árnyképétől, mostanra már sokan megbarátkoztak a látvánnyal.

Inkább ne! A vastag nyaklánc épp elég feltűnő önmagában is, egyáltalán nem hiányzik róla egy kövekkel kirakott párducfej.

nyaklánc4

2. Nyakékek

A bődületes méretű nyakláncok úgyszintén trendinek számítanak, van is belőlük választék bőven. Ne higgyük, hogy ezek a darabok csak kivágott felsőkkel mutatnak jól, magasan záródó pulcsikkal, sőt akár gallér alatt  is nyugodtan viselhetjük!.

Inkább ne! A kevesebb néha több. A jobb oldali nyakék mind a színek, mind a formák tekintetében túlzás.

nyaklánc3

3. Extrém gyűrűk

A feltűnő darabok a kézen is jól mutatnak. A két ujjra húzható, a lánccal összekötött gyűrűk és a karkötő-gyűrű kombó egyaránt trendinek számít.

Inkább ne! Ízlés dolga, hogy a láncos kézfejdísz tetszik-e  vagy sem, de ha már valaki bevállalja, ügyeljen a mértékre. A kereszt véleményünk szerint már sok a karkötő és a gyűrű között.

gyűrű1

4. Karperec

Idén a karkötőkkel sem kell finomkodni. Legyen az egyszerre több, különböző színű vékonyabb karlánc, mely óriási tömeget képez, vagy csuklóvédő méretű  darab, mindegy.

Inkább ne! Úgy véljük, az egyébként is hatalmas és fényes karpereceket  nem kell megfejelni óriási strasszokkal és kövekkel.

karkötő

5. Szegecs

A tervezők a cipőket, a táskákat és a ruhákat egyaránt feldobják kisebb-nagyobb szegecsekkel. Miért pont az ékszereket hagynák ki? Alkalmazzuk bátran, de csak mértékkel, ha túlzásba esünk, könnyen dominának nézhetnek bennünket.

Inkább ne! Határeset. Talán még jól is nézne ki, ha nem lenne a közepén az az oroszlánfej alakú, köves medál.

nyaklánc5