Ne variáld túl: egyszerű nyári frizurák

A frizurakészítés gyakran a lustaság és az időhiány miatt marad el, pedig sokkal egyszerűbb izgalmasat alkotni hajkoronánkból, mint gondolnánk. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amit a hétvégén akár ki is próbálhatsz. 

hirdetés

A különféle hajfonatok sosem mennek ki a divatból, és bár a hagyományos két copfos frizura egy kicsit kislányos, azért nem elvetendő. Ám ha előbbihez mégis túlkorosnak tartanánk magunkat, hát nézzük meg az alábbi képeket és a mellékelt videót.

Egyik frizura elkészítése sem több néhány percnél, a végeredmény pedig látványosabb, mint egy sima copf.

hajfonatok

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ESL65QfcrPg” width=”670″]

A hajpánt fejdíszként való használata nagyon trendi manapság, és jól néz ki sima leengedett hajon is, de ha még tovább szeretnénk vadítani a frizuránkat, akkor próbáljuk ki az alábbi megoldást. A hosszú, dús haj előnyt jelent a végeredmény szempontjából.

hajpántegesz

Néhány tipp a strandról egyből kerti partira sietőknek: frizurák nedves hajból

A tavalyi év nagy őrülete volt, hogy boldog-boldogtalan hajfánk nevezetű eszközt applikált a sörényébe. Kétségtelen, hogy így igazán könnyen lehet rendezett és elegáns kontyot készíteni, a nyári melegben (amennyiben van) pedig nem melegítik a nyakunkat a leomló tincseink.

Azért a kócos, valamivel spontánabbnak ható kontyok idén talán nagyobb népszerűségnek örvendenek, de ha ezt nem szeretjük annyira, akkor dobjuk fel hajfánkos kontyunkat egy színes szalaggal, vagy virágdísszel.

konty

Ebben a videóban megnézheted, hogyan kell használni a hajfánkot.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7QxCm34y-E0″ width=”670″]