Nem csak tiniknek jó a gyerekruha

Felnőtt nőként jellemzően a divatáruüzletek női osztályán keresgéljük a legjobb ruhadarabokat, pedig elképzelhető, hogy érdemes néha beljebb menni és meglesni a gyerekosztályt is. Egy kis szerencsével ugyanis kincseket találhatunk odaát. Íme, a pécsi kínálat!

hirdetés

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mindez akkor igaz, ha az illető nő kisebb termetű: XS-es, S-es, esetleg M-es méretekkel rendelkezik. Ezen kívül figyelembe kell még venni azt is, hogy a legtöbb lányka ruhát nem nőies alakra szabták.

H&M 

Ebben a pécsi üzletben elég határozottan el van választva a gyerek és a felnőtt osztály, így aki nem tudatosan keresi a gyerekruhákat, az véletlenül nem nagyon futhat bele neki tetsző darabokba.

A H&M lányka holmijai bohókásak, játékosak, a legtöbb darab mégsem annyira gyerekes, hogy felnőtt nőkön nevetségesen mutatnának, így aki szeret vidáman öltözködni, annak ajánlott benéznie az üzlet hátsó részébe is.

Kiegészítők, főleg cipők terén szintén szuper a gyerekosztály, az apró lábú hölgyeknek pedig különösen nagy segítség, 38-as méretig van számozás.

Árak: Nem feltétlenül olcsóbb a felnőtt osztálynál, ötszáz-ezer forinttal azonban jobban járhatunk.

[box title=”Viki” box_color=”#cbde87″] “Egy-két évvel ezelőtt egy barátnőmmel tévedtem be a H&M gyerekosztályára, ő a kisfiának vásárolt, én pedig unatkoztam, ezért nézelődni kezdtem. Ekkor vettem meg az első lányka pulcsit, 170-es méretben, de azóta már több holmim is a lányka ruhák közül került ki, van egyrészes ruhám és szoknyám is, egyedül a nadrágokkal nincs szerencsém.”[/box]
hm gyerekruha
Néhány lányka ruha a H&M-ből

F&F

A Tesco ruhaosztálya mostanság egyre jobb kínálattal várja a vásárlóit, és a kisebb termetű lányok örömére a lányka ruhákból is bőséges a kínálat. Nagyjából 15-16 éves korig, azaz 170-es méretig találunk itt gyerekruhákat, de a kiegészítőkből és cipőkből is nagyon szupereket lehet találni, nem beszélve arról, hogy rengeteg az akció.

Árak: 1-2 ezer forinttal általában olcsóbbak a lányka ruhák, mint a H&M-ben vagy a Tesco felnőtt osztályán található holmik.

[box title=”Sára” box_color=”#d6afda”]”Nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, egy tavaszi ing volt az első darab, amit az F&F lányka ruhái közül vettem. Nagyon megtetszett, és a női osztályon még csak hasonlót sem találtam. Az pedig külön öröm volt, hogy jóval kevesebbet kellett érte fizetnem, mint máshol egy hasonló fazonú ingért. Azóta rendszeresen körülnézek itt, tavaly nyáron vettem két balerina cipőt,  négyezer forintért.”[/box]
ff gyerekruha
A F&F kínálata

Reserved

A három üzlet közül a Reserved a legdrágább, mind a női, mind pedig a gyerekruhák tekintetében. Ettől függetlenül itt is érdemes körbenézni, különösen akkor, ha valaki szereti a (mese)figurás darabokat. A pólóminták kellőképpen bájosak, mégsem kislányosak, így egy felnőtt nő is bátran viselheti őket hozzáillő ruhadarabokkal kombinálva.

Árak: A Reserved lányka osztályáról hazugság lenne azt állítani, hogy olcsóbb, mint a női részleg. Maximum egy-két jobb árú darabot lehet kifogni.

[box title=”Rebeka” box_color=”#f39fdf”]”Gyakran nézelődöm ennek az üzletnek a gyerekosztályán. Tavaly karácsonykor az unokahúgomnak vásároltam ott egy nagyon szép pólót, amiből csak azért nem vettem magamnak is, mert egy kicsit viccesnek éreztem volna, ha együtt jelenünk meg valahol. Azóta viszont bevásároltam jó néhány felsőrészből és pulcsiból. [/box]
reserved gyerekosztály
A Reserved lányka kínálatából is bátran válogathatunk