Nem kell unalmasnak lennie a bringának sem

Az egyediséget, saját stílusunkat nem csak az öltözködésünkkel, vagy frizuránkkal tudjuk kifejezni. Legalábbis, akik a biciklizők táborát erősítik, egy egészen új terepen is bevethetik ötleteiket. Ha nyitott szemmel járunk, akkor azt is észrevehetjük, hogy erre a még kevésbé kiaknázott piacra egyre több bolt igyekszik betörni kínálatával.

hirdetés

Komolyabb befektetés nélkül, akár saját kézzel is készíthetünk egy s mást a bicajra, de a kész termékek közül is egyre szélesebb választék között szemezgethetünk.

Ülésvédő huzat

A praktikusság mellett mókás mintái miatt is kedvünk támadhat beszerezni az egyéniségünkhöz és a bicajunkhoz egyaránt illő vízálló üléshuzatot. Az utcán sétálva szívesen csodáljuk meg a hasznos kerékpáros kiegészítőt. A biciklis szezon kezdetén több üzletben megtalálhatóak a színes huzatok, így ha még hiányzik a készletünkből, könnyen be tudjuk szerezni.

bicikli_nyeregvédő

Színpompás virágtartók

bicikli_váza

Igazán különleges kiegészítő a mini vázra szerelhető színes váza. A műanyag dísz bájossá varázsolja a legátlagosabb csajos bicajt is. A dizájnos vázák még csak most kezdenek betörni a piacra, így ha rálelünk valahol, mindenképpen érdemes pár darabot lestoppolni.

bicikli_váza_2

Variációk kosarakra

bicikli_kosár

A kosaras bicajt inkább a lányok kedvelik. Ebből számos változatot láthatunk, ami nem csak színével, de különböző díszítéssel, vagy virágkoszorúkkal hívja fel a figyelmet a kerékpárunkra. A fonott kosarak mellett akár egy egyszerű faládát is felapplikálhatunk a kerékpár elejére. A régebbi típusokon nagyon jól fog mutatni. Ezt a megoldást a férfiak is bevállalhatják.

bicikli_virág_kosár

 

bicikli_fadoboz

A váz, mint vászon

bicikli_váz

Akik szeretik a legapróbb részletekig összeállítani a szettjüket, hogy azok tökéletesen fejezzék ki egyéniségüket, nem rettennek el a váz átfestetésétől sem. A különösen kreatív személyek akár maguk is átmázolhatják a bringát, de szakemberre bízva sem kell sokat spórolniuk a művelet megrendelése előtt. Még ennél is olcsóbb megoldás, ha a váz színét meghagyva különböző matricák segítségével tuningoljuk fel a kerékpárunkat.

a3395c5ea537cfad4b76c5a2a35ba9d8

A bicaj ékszere

Elmaradhatatlan kellék, amiből a teljesen hagyományos kialakítás is trendi, de emellett színben, méretben számos variációt találhatunk a boltok polcain. Ha a vázzal, kosárral, és a többi kiegészítővel nincs kedvünk foglalkozni, akkor remek megoldás megkeresni a számunkra leginkább tetsző csengőt. A pár perc alatt felszerelhető darabra pillantva pedálozás közben biztos mosoly fog kúszni az arcunkra.

bicikli_csengő

A retro híveinek

A gyermekkorunkat idéző küllő- és kormánydísz még mindig beszerezhető, bár egyértelműen nem ez a leggyakrabban látott kerékpáros kiegészítő. Mégis, ha úgy érezzük, hogy ez teszi teljessé a biciklis énünket, akkor bátran vegyük meg a számunkra kedves darabokat. Még az is lehet, hogy egy új trendet indítunk el vele.

bicikli_kormánydísz