Nem muszáj virágkoszorúban tombolnod!

Eddig két fesztiválon jártunk, de valahogy az volt az érzésünk, hogy szigorú dress code van érvényben a kapukon túl. Alig akadt ugyanis olyan nőnemű lény, akiről hiányzott volna a hatalmas virágokkal díszített fejpánt. A nimfadivatra (ha van ilyen) hajazó csodák tavaly robbantak be a fesztiválokra, és úgy tűnik, hogy most sincs nélkülük koncert. Egyébként semmi bajunk nincs velük, bátran hordja mindenki, de azért felhívnánk a figyelmet: számtalan más dolgot is tehetünk a hajunkba! 

hirdetés

Erről beszélünk. Szépek, szépek, de azért nagyon unalmas látvány tud lenni egy idő után.

montázs2

Baseballsapka

Mondjuk, ha ki akarunk tűnni a tömegből, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás. A fesztiválokon tomboló lányokat ugyanis nagyjából két csoportra lehet bontani: hátracsapott sapkás vagány csajokra, és a virágfüzérrel a fejükön, hajukat csavargató tündérkirálylányokra.

montázs3

Variációk fonatokra, csomózásokra és egyebekre

A fesztiválfrizura jellemzően nem a rendezettségről és a kifinomult eleganciáról ismerszik meg, épp ezért nem is kell mesterfodrásznak lennünk ahhoz, hogy létrehozzunk valami elfogadható kreációt a fejünkön. Persze kell hozzá némi tehetség, és megfelelő hosszúságú haj, hogy magunk is boldoguljunk, de hátha szerencsénk van, és a barátnőnk egy kicsivel ügyesebb nálunk.

Bár ezek nem klasszikus értelemben vett kiegészítők, ugyanannyira fel tudják dobni a frizurát, mint mondjuk egy hajpánt, és persze kombinálni is lehet a kettőt.

fonatokmontazs

Csak lazán engedd ki!

Amúgy a vége úgyis ez lesz, szóval minek bajlódnánk a hajunkkal perceket, órákat. Kifésülni persze nem lesz a legkellemesebb, de néhányszor egy nyár alatt belefér egy kis fájdalom. Legyen nálunk fésülőkönnyítő spray, és minden rendben lesz.

montázs4

Sálat a fejre

Ez is népszerű viselet manapság, de azért mégsem annyira kórosan terjedő, mint az a kiegészítő, ami miatt ez a cikk is megszületett. Nyilván nem ezt a célt szolgálja, de igazából a tűző nap ellen is véd valamennyire, időnként pedig be lehet vizezni, ami nagy kincs 40 fokban.

montázs6

Virág és baseballsapka helyett – kalap!

Tapasztaltuk, hogy nagy sikere van, sokkal nagyobb mint bármelyik virágfüzérnek! Talán mert jóval kevesebbet látni belőle, ki tudja? További előnye, hogy megóv a napszúrástól, de ha a szükség úgy hozza, rejtőzködni is lehet alatta. Egy fesztiválon jól jöhet az álruha.

montázs7