Őszi kabátok, másodkézből

Az idő igencsak késő ősziesre fordult az elmúlt hetekben,  a meleg ruha vásárlás kérdése tehát meglehetősen aktuálissá vált. Ám úgy gondoltuk, mielőtt mélyen a pénztárcánkba nyúlnánk, meglessük, milyen őszi kabátokat kínálnak a használtruha-üzletek. 

hirdetés

Kilóra megy

Kezdjük az olcsóbbal. A Régió üzletház emeletén, a Háda kilós boltjában már 1800-5000 forintért lehet kabátokat találni. Hogy milyeneket? Lássuk!

1. Fekete galléros

Ez a darab nagyon megtetszett nekünk, és megállapítottuk, hogy felvéve is szuperül mutat. Pont annyira extrém, hogy közben elegáns marad. A szabása – a gallér megoldás miatt – igazán különleges, bővülő fazonja pedig a kismamáknak, és/vagy a csípőben erősebbeknek is előnyös.

2. Farmer a láthatáron

Mint tudjuk, utóbbi soha nem megy ki a divatból, épp ezért kabát formájában is bátran ajánljuk az enyhébb őszi napokra. A Háda kilós üzletében háromfélét is találtunk, egy különlegesebbet, egy klasszikusabb fazont és egy elegáns darabot.

3. Egy piros egy szürke

Az első, élénk piros kabát egyszerűbb, kicsit talán sportosabb fazon, de nagyon jól mutatott felvéve. A szürke pedig pont az ellentéte: fodros gallérja, és bővülő ujja miatt nagyon egyedi és nőies.

Darab, darab

A kilós üzlet után bevettük a Nagy Lajos király útján fellelhető darabáras Hádát is, ahol úgyszintén kincsekre bukkantunk. Ebben az boltban magasabb árakkal kell számolni, de 3000-5000 forint között itt is találhatunk magunknak kabátot.

1. Bőrbarát

A vállfák erdejéből szinte elsőként húztuk elő ezt a két csodás darabot. A bőrhatású kabátok éppúgy klasszikusnak számítanak, mint a ballonok, ezért soha nem lehet megunni őket. Mindkettő szuper, de nekünk a barna a kedvencünk!

2. Pöttyös Panni

Bolondítsuk meg a hagyományos ballonkabátot egy kis mintával. A pettyes mindig jöhet, a virágmintát pedig korábban már kiveséztük az Abszolút Nőben, legyünk tehát bátrak, és viseljük kabát formájában is!

3. A trendi zöld

A fotó talán nem adja vissza, de egy igazi gyöngyszemre bukkantunk. A bal oldali képen látható “poncsókabát” istenien mutatott felvéve, smaragdzöld színe különösen divatos idén, lágy esése pedig elegáns hatást kelt.

A jobb oldali kabát teljesen más stílus, katonás és fiús, de legalább ugyanannyira divatos, mint szomszédja.

 

[frame]Összegzés…

Mindkét Háda üzlet kínálatával meg voltunk elégedve, és, mint megtudtuk, a kabátkínálat októberben bővülni fog. A méretproblémával természetesen számolni kell, de ez az ára annak, hogy álmaink kabátja másnap ne jöjjön szembe velünk az utcán.[/frame]