Öt menő frizura – válogass!

Ugyan még nincs igazán tavaszias idő, a naptár szerint már márciust írunk. Ideje tehát megújulni egy kicsit! Összeszedtük a legdivatosabb frizurákat, amelyeket bátran megmutathatunk a fodrászunknak, ha egy kis változásra vágynánk. Induljunk a legrövidebbtől! 

hirdetés

1. Aszimmetrikus pixie 

A pixie lényegében elöl, oldalt és hátul egy nagyon rövid rétegesen vágott frizura, a fejtetőn viszont valamelyest hosszabbra van hagyva a haj, így tetszés szerint alakítható, variálható. Extravagáns, mégis különleges és könnyen rendben tartható. A frufrunak és az aszimmetrikus vágásnak köszönhetően elegáns külsőt, ugyanakkor fiatalosságot is kölcsönöz. Jelen esetben elöl, az egyik oldalon hosszabbra van hagyva.

Az egészet kócosra is formálhatjuk, de lesimítva, egyenesen is nagyon nőies. Fontos: ha a pixie mellett döntünk, ne felejtkezzünk el a hajformázókról. Ehhez a fazonhoz elengedhetetlen valamilyen készítményt használni.

frizura_pixie

2. Rövidre vágott bob

Ez a frizura tökéletes lehet azoknak, akiknek a pixie túl merész, ám nagyon unják már hosszú fürtjeiket, és látványos változást szeretnének. Szuper nőies, hiszen kiemeli a nyakat és a vállat – ettől az összhatás igen kecses lesz. Egyenesre és hullámosra is száríthatjuk, mindenhogyan szexi megjelenést kölcsönöz.

frizura_bob, haj

3. Féloldalas bob

Aszimmetrikus, mégsem túl extravagáns, nőies, mégis rövid. Lényege, hogy a haj elöl, az egyik oldalon hosszabbra van hagyva, és valahol az áll és a vállak között ér véget. Margot Robbie frizuráját elsősorban azoknak ajánljuk, akik féltik tincseiket, de valami különlegesre vágynak hajügyileg. Kockáztatunk is, meg nem is.

frizura hosszú bob

4. Hullámos bob

Még egyel hosszabb a következő fazon, ami jellemzően oldalt van elválasztva, hogy szépen a vállakra omoljanak a fürtök. Az egész olyan, mintha épp most keltünk volna ki az ágyból – épp ezért túl sok időt nem kell az elkészítésére szánni. Ez a hossz és fazon szinte mindenkinek jól áll, texturáltsága miatt pedig remekül keretezi az arcot. Kiváló választás azoknak, akiknek természetesen hullámos a hajuk, így tényleg nem kell semmit csinálni ezzel a frizurával.

frizura - bob

5. Franciásan hosszú

Aki imádja hosszú hajkoronáját, de már nem igazán tudja, hogy mit kezdhetne vele, annak íme ez a ’70-es évekből visszatérő fazon. Megtarthatjuk a tincsek hosszát, csak meg kell bolondítani némi szertelen hullámmal, és egy kis laza frufruval. Voila!

franciás frizura