Partiszettek hétvégére!

Nincs egy rongyod sem? Nem tudod, hogy mit viselj a hétvégi buliban vagy a baráti összejövetelen? Ne agyalj tovább! Az Abszolút Nő stylistja segít a döntésben, hétről hétre újabb partiszettekkel kedveskedik neked!

hirdetés
Uránia Mozi

Irodából buliba? Nem gond!

Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy pénteken, munka után egyből egy partira volt hivatalos, és hazaérve csak pár perce volt elkészülni. Az ilyen szituációk szinte mindig kiborulással végződnek. Ezt megelőzendő, ajánlunk egy szettet, amit pont öt perc alatt lehet trendi buliszereléssé alakítani. Az összeállítás alapdarabja egy fekete csőszoknya, ami a felsőrésztől és a kiegészítőktől függően az irodában is megállja a helyét, de az esti kiruccanáshoz is tökéletes. A munkahelyen viseljük egy inggel és egy színes pulóverrel, éjszakára pedig cseréljük le a felsőrészt egy egyszerű, fekete topra. Tűrjük be a szoknyába, és dobjunk rá egy pink övet. A lapos talpú topán helyett pedig bújjunk egy szexi magassarkúba.

 

Az éjszaka királynője

Második ajánlatunkat a fekete-arany színkombináció teszi kifejezetten elegánssá. Épp ezért színházba vagy  hangversenyre is bátran viselhetjük. A csőszoknyát egy csillogó, A-vonalú fazonra cseréltük, amit egyszerű fekete toppal és egy különleges szabású zakóval kombináltunk. A szettet az arany kiegészítők és a táska teszi teljessé.

 

[frame]

Küldj magadról fotót!

Ha bulizni készülsz hétvégén, és szombat este úgy érezd, igazán jól sikerült az összeállításod, fotózd le és küldd el szerkesztőségünknek. A legjobb szetteket bemutatjuk az oldalon.[/frame]

MEGOSZTÁS
Előző cikkVaklárma volt?
Következő cikkÚj Selyemút

1 hozzászólás

Comments are closed.