Pasztell színek hétvégére

Nincs egy rongyod sem? Nem tudod, hogy mit viselj a hétvégi buliban vagy a baráti összejövetelen? Ne agyalj tovább! Az Abszolút Nő stylistja segít a döntésben, hétről hétre újabb partiszettekkel kedveskedik neked!

Pasztell álom

Most már tényleg itt a jó idő és a tavasz, úgyhogy hanyagoljuk egy kicsit a fekete színt. A bézses, krémes árnyalatok nagyon feminin és lágy külsőt kölcsönöznek, ezért ezeket bátran felvehetjük, ha valahol meg kell jelennünk – tanácsolja Lánczos Benkő Tímea.

Első összeállításunk középpontjában ismét egy jól kombinálható szoknya áll. Lapossal és magas sarkúval egyaránt elegáns. Hordhatjuk rövid és hosszú ujjú inggel, betűrve, de akár kitűrve is. Ha hangversenyre vagy színházba megyünk, viseljük inkább a blézeres változatot, de fesztelenebb környezetben, mondjuk egy házibuliban a szőrmemellény is nagyon divatos.

 

 

A magas derekú nadrágtól sokan tartanak, pedig igazán csinos viselet, ha pedig még a felsőt is betűrve hordjuk, akkor kifejezetten határozott külsőt kölcsönöz – mondja stylist. Ez az összeállítás egy kicsit elegánsabb, de színházban, üzleti ebéden vagy egy hivatalosabb összejövetelen bátran megjelenhetünk benne.

Az ilyen visszafogott, légies és pasztell színeket inkább a sötétebb bőrű és hajú nőknek ajánlom, a fehér bőrű és a szőke hajú hölgyeket ugyanis tovább sápasztják ezek az árnyalatok. Kiegészítőnek pedig ne válasszunk harsány színeket, ha a felsőrész és a nadrág is világos színű. Törekedjünk inkább a harmóniára.

 

[frame]

Küldj magadról fotót!

Ha bulizni készülsz hétvégén, és szombat este úgy érezd, igazán jól sikerült az összeállításod, fotózd le és küldd el szerkesztőségünknek. A legjobb szetteket bemutatjuk az oldalon.[/frame]