Pécsi férfiak! Íme, ezt kell felhúzni!

Nem szeretnénk, ha a férfiak kimaradnának a sorból, akkor sem, ha ruhákról és divatról van szó, ezért most Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist segítségével körbejárjuk, mik tartoznak az örök klasszikusok, és a friss nyári trendek közé az urak részéről. Az újdonságok említése mellett a tiltólista sem maradt ki az összeállításból.

hirdetés

Mezítlábas férfidivat

Míg a nők körében a zokni-szandál trend próbál teret nyerni magának, addig a férfiak esetében hódit a zokninélküliség. Bátran viselhető a puha mokaszin és a bőrcipő is e nélkül. Persze azok, akik nem szívesen bújnak mezítláb egy lábbelibe, de fontos számukra a divatos megjelenés, választhatnak nagyon rövid szárú darabokat, amiket könnyen el is lehet takarni.

férfidivat_mezitlábas

Csíkos, pöttyös, kockás!

Itt az ideje, hogy egy picit bevállalósabbak legyünk. Ha a megszokott színektől nem is merünk elköszönni, azok mellé bátran felhúzhatunk mintás zakót is. Csak arra figyeljünk, hogy az anyagok és a stílus összeillő maradjon. Ha ezt szem előtt tartjuk, jöhet a csíkos, pöttyös, kockás minta is.

kockás zakó_férfidivat

Mi ez a nagy felhajtás?

A feltűrt szárú nadrág egyértelműen jó választás a hosszú és rövid darabok esetében is. Már tavaly egyre több boltban váltották fel a szűkebb, felhajtott szárú, térd vagy boka fölé érő nadrágok a lenge, zsebekben bővelkedő bermudákat. Az egyszínű minták helyett a kísérletező kedvű férfiak egy-egy csíkos vagy kockás darabot is beszerezhetnek.

férfidivat_feltűrt szár

 

rövid_naci_férfidivat

Örök darabok

Míg a nők esetében a cipők stílusa, a felsők kivágása, a pólók és szoknyák szabása vagy hossza szezononként változhat, addig a férfidivatban ezek a különbségek nem fedezhetőek fel ilyen látványosan. Éppen ez az oka annak, hogy stílusálló, örök darabokkal mindig divatos megjelenést biztosíthatnak maguknak. Érdemes tehát befektetni egy komolyabb órába, bőrövbe és a sportcipő mellé egy elegáns bőrcipőbe is, hiszen ezek farmerral és egy galléros pólóval kombinálva is nagyon megnyerő megjelenést adnak.

elegáns_férfidivat

Tiltólista

Vannak bizonyos ruhadarabok, amiket illene elfelejteniük a stílusukra adó férfiaknak. A tiltólistán előkelő helyet foglal el a bő szárú, lenge, zsebekben gazdag nadrág, vagy bermuda. Szintén érdemes mielőbb kiselejtezni a ruhatárból a lábszár közepéig érő nadrágokat a rövid ujjú ingekkel együtt. Azok az urak, akik rövidnadrághoz húzott sportcipőt hosszú szárú zoknival kombinálják szintén komoly divatbakit követnek el.

férfi_divat